2777
2789
عنوان

خواب عحیب

64 بازدید | 14 پست

بچه ها خواب دیدم یکی از اشناهامون داشت دعا میکرد بعد انگار یکی تو خواب بهم گفت چنگ بزن به درگاه خدا دعا کن 😭😭😭😭😭😭کسی میدون دلیلش چیه؟اینو بگم ایتروزا نا امید شدم از خدا

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

بخاطر ناامید شدنت هست ک این خابو دیدی 

یعنی انقدرررر صداش بزن تا جوابتو بده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری در حقش کردی ؟یا احساس گناه یا ترس میکنی ؟البته معمولا اون چیزی که خواب به نظر میاد نیست . خواب ...

فقط ناامیدم همین چن وقت حس کردم نمیبینه منو 

بخاطر ناامید شدنت هست ک این خابو دیدی یعنی انقدرررر صداش بزن تا جوابتو بده

یاالله فقط نگاهش به زندگیم‌باشه کافیه برام محتاجم بهش بیشتر از هر وقتی

کاری در حقش کردی ؟یا احساس گناه یا ترس میکنی ؟البته معمولا اون چیزی که خواب به نظر میاد نیست . خواب ...

البته اینم هست که چون داشتی دعا میکردی یعنی نیاز به کمک آشنایان داری و اون آشنا هم کمکت میکنه

این یه نشونه از طرف خداست که باید بیشتر دعا و مناجات کنی

اره باید بیشتر دعا کنم بخاطر شیطان دور شدم از خدا این ذهنیتو داشتم که واقعا دعا بی فایدس خدا هرچی بخواد همون 

اره باید بیشتر دعا کنم بخاطر شیطان دور شدم از خدا این ذهنیتو داشتم که واقعا دعا بی فایدس خدا هرچی بخ ...

این یه حدیثه که دعا قطعی ترین قضا و قدر ها رو تغییر میده

ادعونی استجب لکم

یه دونه صلوات واسه حاجتم بفرست لطفا .الهی هر کی این کارو کرد حاجت خودش برآورده شه🙏💕💕
از کی یا چی ناامیدی ؟

نمیدونم چجوری بگم هم هستو هم نیست یه حسایی دارم مثل این که خدا هرچی بخواد همون پس دعا چه فایده ای داره مثلا یه چیزی از خدا میخوام بعد یه حس میگه الکیه اصلا قرار نیست خدا هی هواسش باشه عقل داده شعور داده خودت زندگی کن بعد یه حس بد میاد سراغم احساس تنهایی و عجز میکنم

البته اینم هست که چون داشتی دعا میکردی یعنی نیاز به کمک آشنایان داری و اون آشنا هم کمکت میکنه

اون ادمی که تو خواب دیدم تو واقعیتم ادمیه که اهل دعا و نماز و خیلی ادم باخدایی دلی ساده و صاف داره 

نمیدونم چجوری بگم هم هستو هم نیست یه حسایی دارم مثل این که خدا هرچی بخواد همون پس دعا چه فایده ای دا ...

خدا خیلی به بنده خاش کمک می‌کنه من اینو با چشمای خودم دیدم ، دیدم که وقتی دعا می‌کنی خدا جور دیگه ای حواسش بهت هست وقتی گریه می‌کنی انگار واجب میشه که خدا کمکت کنه اصلا خیلی عجیبه 

هفته پیش داشتم مفاتیح الجنان میخوندم این صفحه رو دیدم بعد دعا کردم خصوصا درباره رزق 

همین هفته نزدیک به ۶ میلیون جور شد برام خیلی برام عجیب بود خیلی 

خدا قبلا خیلی بهم کمک میکرد اما از وقتی دعا میکنم کلا جنسش فرق کرده 

خدا خیلی به بنده خاش کمک می‌کنه من اینو با چشمای خودم دیدم ، دیدم که وقتی دعا می‌کنی خدا جور دیگه ای ...

به درگاهش مثل خوابم که گفته شد چنگ میزنم همه چیم میدم دست خودش 

یاالله فقط نگاهش به زندگیم‌باشه کافیه برام محتاجم بهش بیشتر از هر وقتی

درسته اون خاب یعنی داره میگه حواست باشه شیطان گمراهت نکنه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖