2777
2789
عنوان

دوستام بهم میگن مامان بزرگ😂

365 بازدید | 22 پست

۱۹ سالمه آشپزیم خیلی خوبه 

از مامانم هم بهتر 

یه دیگ آش رشته درست میکنم به همه میدم 

همیشه پیششون خوشحال و خندانم 

از ریسک کردن و چیزای خطرناک و اینا به شدت دوری میکنم

بافتنی میبافم عاشق بافتنی ام 

روحیم پیرزنه کاملا😂

اوووخییی🤭🦋

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوون چ مادر بزرگی🥹💓

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

به منم میگن شبیه مادربزرگایی

با این تفاوت که کار خاصی نمیکنم، فقط قیافم به نظرشون اینطوریه 😂😐

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

وای فکر کن عاشق سوپ شلغمهویج هرچی همه متنفرن هم هستم .از دور نگاه کنی چه حوصله سر برم ها😒

شما عاقلی گلم

حالا دستور آش رشته اگه میتونی برام بذار

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

وای فکر کن عاشق سوپ شلغمهویج هرچی همه متنفرن هم هستم .از دور نگاه کنی چه حوصله سر برم ها😒

به نظرم اصلا حوصله سربر و شبیه پیرزن ها نبود

بسیار کدبانو هستین و آدمی هستید که به سلامتی خودش اهمیت و غذاهای مفید بیشتر می خوره مشخصه که خانواده سعی کردن از بچگی ذائقه شما رو به این سمت ببرند و کمتر غذاهای ناسالم بهتون دادند

درمورد بافتنی به نظرم یک هنره ،حتی اینستا زیاده از دخترهای نوجوان بافنده و هنرمند که با بافتنی های خودشون درآمدزایی می کنند

اگه با شخصی مثل شما دوست بودم خوشحال می شدم و افتخار می کردم

شما عاقلی گلمحالا دستور آش رشته اگه میتونی برام بذار

با هر دستوری درست کنی یه سری نکاتشو رعایت کنی عالی میشه ترتیب و اینا خیلی مهم نیست .

اما من معمولا سبزی تازه تازه استفاده میکنم و این هم رنگشو هم طعمشو بهتر میکنه 

لعابی که رشته میده برام کافی نیست و یه قاشق آرد هم حل میکنم توی آب سرد و میریزم توش 

عصاره قلم و این چیزا سلیقه ایه 

وقتی سبزی رو میریزم در قابلمه رو کامل نمیبندم سیاه نشه 

ادویه جز فلفل سیاه و نمک و زرد چوبه چیزی نمیریزم 

بعد پختن آش میزارم با شعله خاموش روی گاز ۱۰ ۱۵ دقیقا بمونه خودشو بگیره و سفت بشه 

پیاااز داغم اصلش برای آخرش و روش مهمه اما اول یک سوم پیازارو میریزم همون اوله اول 

بقیه برای روش 

آب عدس رو خالی میکنم بعد پخت حتما 

نخودمم انقد میپزم پنبه بشه 

یکمم سیر خام رنده میکنم میریزم که عطر خیلی خوبی میده 

😘

روحیت خیلی زنهپیرزن نیستخیلیم خوبهزن امروزی دوست داره مرد باشه زن بودن یادمون رفته

اوناهم به نوبه خودشون بنظرم خیلی مفید و خوبن .

باعث شده خیلی از حقوق زنها رو بگیرن 

به نظرم اصلا حوصله سربر و شبیه پیرزن ها نبودبسیار کدبانو هستین و آدمی هستید که به سلامتی خودش اهمیت ...

ممنون مهربون 

دید قشنگت از روح قشنگت سرچشمه میگیره