2777
2789
عنوان

خیانت و پلیدی

140 بازدید | 10 پست

من بعد ازدواج فهمیدم شوهرم یه مرد پلید بوده بعد ازدواجم چندین بار بهم خیانت کرد همیشه تو عذاب بودم ولی تو اطرافیانم انقد خیانتو کثیف کاری شنیدم دیگه نمیدونم چی بگم فهمیدم دای بابام با زن عموم ریخته رو هم آخه آدم هر چقدر هم پستو کثیف باشه نباید با خودی خیانت کنه 

اینقدر آدما کثیف شدن که از هر ده نفرشون هشت نفرش درگیر خیانته برای مردم شده یه چیز عادی زن و مرد هم ...

من خودم شوهرم بارها بهم خیانت کرد خیلی داغون شدم هیچ وقت هم یادم نمیره حتی خیلی وقتا واسه انتقام میخواستم خیانت کنم از حرص دوسه بار چت کردم البته حتی اونم در حد یه چت ناشناس و فقط هم صحبتی وگرنه س کس چت اینا نه ولی خداروشکر هیچ وقت نتونستم قبول کنم دستمم به دست یه مرد دیگه بخوره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه میتونی ازاین آدمای سمی فاصله بگیر

بدبختی من اینه کل طایفه خودم خیانتکارن از یه طرف هم شوهرمم شبیه اوناس دیگه انتخابمو کردم شوهرمو تحمل کنم و خودم پاک زندگی کنم بهتره تا اینکه قاتی اوناسم

ولی برا من عادی نبود بلایی سرش آوردم که دفعه بعد تکرار کرد با لباسای تنش پرتش کنم بیرون

چکار کردی گلم؟؟؟من سری آخر حرفاشو با یه هرزه که معشوقه قدیمیش بو رو اینستای خودش استوری کردم 

چکار کردی گلم؟؟؟من سری آخر حرفاشو با یه هرزه که معشوقه قدیمیش بو رو اینستای خودش استوری کردم

خونه و ماشین و حق طلاق و حضانت بچه هام گرفتم ازش 

از خونه پرتش کردم بیرون. ماشینم از زیر پاش گرفتم

خونه و ماشین و حق طلاق و حضانت بچه هام گرفتم ازش از خونه پرتش کردم بیرون. ماشینم از زیر پاش گرفتم

صدافرین بهت ولا خوب کردی من انقد بیشعور بود فوری خونه و ماشینو به اسم باباش زد