پدر من ادم سختگیری نیست یعنی من میتونم با دوستام بگردم یا کنسرت برم و اینا سر هیچکدوم از اینا حساس نیست ولی اصلا دوست نداره با دختر عمه و دختر عموهام بگردم من 20 سالمه به دلایلی تا الان دور بودیم از شهرمون الان بعد 20 سال دختر عموم گفت با هم دیگه بریم بیرون و یک قدم بزنیم و کافه بریم ازش اجازه گرفتم با کلی اکراه قبول کرد البته در نهایت گفت دوست ندارم خیلی با هم دیگه در ارتباط باشید خیلی عجیبه برام دلیل رفتارش رو نمیدونم خونه عموم یک شهر دیگست تقریبا یک ساعتی فاصلست تا اون شهر پدرای شما هم چنین سخت گیری های عجیب غریبی دارند؟
من یه عمویی داشتم دختراشو از من دور نگه میداشت میگفت این به قول خودش چشم و گوش باز هست به اون نشونی ...
ای بابا .. ولی برای من نه اصلا دلیلش اینا نیست کلا انگار دوست نداره من با بچه های فامیل طرف خودش در ارتباط باشم هیچکدومشون دلیلش رو نمیدونم روم هم نمیشه ازش بپرسم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
حالا یا از نظر اخلاقی اونا مورد قبولش نیستنیا اونا یه اطلاعات خانوادگی دارن که میخواد تو متوجه نشیمن ...
کلا خیلی بابام با خانوادش مشکل داره یکی از عموهام حدودا 1 میلیارد سر بابام کلاه گذاشت یکی دیگه که پدر همین دخترعمومه قبلا معتاد بود طوری شد که کلا ابروشون تو شهرشون رفت ممکنه این دلایل باعثش بوده باشن؟