2821
2789
عنوان

محدودیت عجیب

91 بازدید | 5 پست

پدر من ادم سختگیری نیست یعنی من میتونم با دوستام بگردم یا کنسرت برم و اینا سر هیچکدوم از اینا حساس نیست ولی اصلا دوست نداره با  دختر عمه و دختر عموهام بگردم من 20 سالمه به دلایلی تا الان دور بودیم از شهرمون الان بعد 20 سال دختر عموم گفت با هم دیگه بریم بیرون و یک قدم بزنیم و کافه بریم ازش اجازه گرفتم با کلی اکراه قبول کرد البته در نهایت گفت دوست ندارم خیلی با هم دیگه در ارتباط باشید خیلی عجیبه برام دلیل رفتارش رو نمیدونم خونه عموم یک شهر دیگست تقریبا یک ساعتی فاصلست تا اون شهر پدرای شما هم چنین سخت گیری های عجیب غریبی دارند؟

من یه عمویی داشتم دختراشو از من دور نگه میداشت میگفت این به قول خودش چشم و گوش باز هست 

به اون نشونی که نه دوست پسر داشتم نه هیچی 

حالا دخترای خودش الان اهل سیگار و الکل و همه چی هستن 

من یه عمویی داشتم دختراشو از من دور نگه میداشت میگفت این به قول خودش چشم و گوش باز هست به اون نشونی ...

ای بابا .. ولی برای من نه اصلا دلیلش اینا نیست کلا انگار دوست نداره من با بچه های فامیل طرف خودش در ارتباط باشم هیچکدومشون دلیلش رو نمیدونم روم هم نمیشه ازش بپرسم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ای بابا .. ولی برای من نه اصلا دلیلش اینا نیست کلا انگار دوست نداره من با بچه های فامیل طرف خودش در ...

حالا یا از نظر اخلاقی اونا مورد قبولش نیستن

یا اونا یه اطلاعات خانوادگی دارن که میخواد تو متوجه نشی

منم یه اطلاعات خانوادگی و مالی داشتم عموم خوشش نمی اومد با دختراش صحبت کنم 

حالا یا از نظر اخلاقی اونا مورد قبولش نیستنیا اونا یه اطلاعات خانوادگی دارن که میخواد تو متوجه نشیمن ...

کلا خیلی بابام با خانوادش مشکل داره یکی از عموهام حدودا 1 میلیارد سر بابام کلاه گذاشت یکی دیگه که پدر همین دخترعمومه قبلا معتاد بود طوری شد که کلا ابروشون تو شهرشون رفت ممکنه این دلایل باعثش بوده باشن؟

کلا خیلی بابام با خانوادش مشکل داره یکی از عموهام حدودا 1 میلیارد سر بابام کلاه گذاشت یکی دیگه که پد ...

اره احتمالا به خاطر همین هست

چون مردا خیلی کینه توز هستن اکثرا

حالا بابای من هر چی سر بابامو کلاه میذاشت هر بلایی که سرشون می اورد هیچی نمیگفت اونوقت واسه ما تو خونه زبون داشت 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش