2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ترس دسشویی رفتن نگه داری اینجوری میشه.اگ نگه نمیداری و اینجوری هستی برو متخصص داخلی .

نه نگه نمیدارم یبوست شدید دارم وهرچی فکرکنی خوردم اثر نداره رفتم دکتر کولونو سکوپی دادم گفت تنبلی روده و بواسیر داری

نه نگه نمیدارم یبوست شدید دارم وهرچی فکرکنی خوردم اثر نداره رفتم دکتر کولونو سکوپی دادم گفت تنبلی رو ...

فایده نداره من پنج سال پیش بیمارستان برداشت هزینش 150تومان شد.

اون موقع دارو های گیاهی و دکتر و ...هر چی رفتم نزدیک سه ملیون شد فایده هم نداشت آخرش هم عمل شدم

پماد و ... دارو گیاهی قرص هیچی فایده نداره برو عمل کن راحت میشی.

من همون موقع دوستمم گرفت گفتم برو عمل نرفت بعد از چهارسال ک دید داره مقعدش بسته میشه آخرش مجبور شد عمل کرد هم خودش اذیت شد چهار سال هم جراحی سخت تر شد 

الان بری سر پایی هست

بخدا من یه روزم استراحت نکردم

فایده نداره من پنج سال پیش بیمارستان برداشت هزینش 150تومان شد.اون موقع دارو های گیاهی و دکتر و ...هر ...

اخه من یبوستم درمان نمیشه فایده نداره دوباره برمیگرده 

نه نگه نمیدارم یبوست شدید دارم وهرچی فکرکنی خوردم اثر نداره رفتم دکتر کولونو سکوپی دادم گفت تنبلی رو ...

خجالب و بزار کنار برو.تو هم جای خواهر من من دردو کشیدم میدونم چقدر سخته.

دو سه نفر دیگم تو سایت گفتم رفتن عمل خدارو شکر راضین

تو یه پارچ آب خاکشیر نبات والو بخارا بنداز روزی هشت لیوان حتما بخور عالیه

روغن زیتون رو غذا

کیوی

شربت ملین بگیر بخور

یه چیزی هم ک هست احتمال داره هموروئید هم داشته باشه چون مقعدی بستس فکر میکنی یوبس هستی اما نیستی.مشکل از مقعده  منم اینجوری بودم

برو پیش متخصص داخلی حتما ببینه