پسرم 12همین ماه پنج ماهش تموم میشه میره تو شش ماه ب نظرتون غذای کمکی رو شروع کنم یا بزارم شش ماهش تموم بشه
اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن را به کسی بده که دوستش داری و برات با اهمیتِ زندگی کوتاهتر از اینه که صرفِ انسانهایی بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری ایشالا لبخندات پایدار باشه
من بچم هفتم شش ماهش کامل میشه یه هفته ای هست براش شروع کردم دیشب هم بهش دادم بعدش خیلی گریه میکرد نمیدونم دلدرد شده بود فرنی باشیر خودم بهش دادم آنقدر هم دوست داره
چرا شروع نکنی؟ من هر دو بچم رو چهار ماهگی شروع کردم
میگن هرچی دیرتر شروع کنیم بهتره
اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن را به کسی بده که دوستش داری و برات با اهمیتِ زندگی کوتاهتر از اینه که صرفِ انسانهایی بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری ایشالا لبخندات پایدار باشه
من بچم هفتم شش ماهش کامل میشه یه هفته ای هست براش شروع کردم دیشب هم بهش دادم بعدش خیلی گریه میکرد نم ...
ای جون