2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال خواستم برم بچه ها قبول نکردن فاصله اش تا حرم زیاده

هتل و هتل آپارتمان ها خیلی گرون شدن ما هم ۵ نفریم زیاد میشه قیمت فشار میاد و ارزون تر یکبار رفتیم تمیز نبود واقعا عذاب کشیدم

سلام

هتل و هتل آپارتمان ها خیلی گرون شدن ما هم ۵ نفریم زیاد میشه قیمت فشار میاد و ارزون تر یکبار رفتیم تم ...

والا ما وقتی میریم یا کارت فرهنگی خواهرمو میبریم تو مدارس یه کلاس بهمون میدن یا منزل اجاره میکنیم

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

من رفتم دوبار یکبار سوئیت معمولی یکبار ویژه ( که تفاوت ویژه با معمولی  در موکت شدن سالنی هست که سوئیت ویژه داره با کاغذ دیواری شدن اتاقها و توالت فرنگی .توالت ایرانی تو سالن هست )

من که راضی بودم محیطی امن ماشین پشت پنجره سوییت پارک شده نونوایی و رستوران و دارالشفا .سوپرمارکت  و تاکسی برای حرم داره حیاط دلباز با الاچیق موکت شده و و سایل بازی برای بچه ها .فقط گاز داخل اتاقها نیست یه دونه اشپزخونه فقط داره داخل سوئیت پخت و پز نداره وسایل هم بشقاب و لیوان قاشق و چنگال داره.قیمتهاش هم مناسبه سوئیت های چهار پنج تخته شبی ۸۴۰هزار تومن هست اول تو سایت معمولی رزرو میشه بعد که مشهد رفتید  بخش رزرو زائر سرا هم اگر معمولی رزرو کرده باشید و سوئیت ویژه بخواهید اونجا میتونید مابه تفاوت هزینه رو پرداخت کنید و ویژه بگیرید .سوئیت های پنج تخته یه اتاق خواب دو نفره و سه تخته سینگل داخل سالن سوئیت داره فاصله تا حرم با ماشین یک ربع هست من زائر سرا رفتم زائر شهر فاصله اش با حرم یه مقدار بیشتره و برای تعداد جمعیت بالا هست ولی سوئیت هاش با زائر سرا رضوی یکی هست فقط زائرشهر ۱۰۰هزار کمتر از زائر سرا قیمت سوئیت هاش هست مابقی قیمتها تو سایتش زده .انشاالله رفتید زیارت منم دعا کنید☺️