2777
2789

سلام من هیچ علایمی نداشتم فقط خیلی کم زیر دلم درد میکرد آزمایش بتام دیر میرفت بالا دکترم شک کرد وسونو داخلی شدم جنین تو لوله راست گیر کرده بود 6هفته بودم

من قهرمان زندگیم رو توی آیینه میبینم💪
سلام من هیچ علایمی نداشتم فقط خیلی کم زیر دلم درد میکرد آزمایش بتام دیر میرفت بالا دکترم شک کرد وسون ...

یعنی آزمایش بتا بدم قشنگ معلوم میشه؟

خدایا شکرت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من بار اول ازمایشم 170 بود دکتر گفت یه کم کمه تیترش دوباره 48 ساعت بعدش تکرار کن باید دوبرابر شده باشه وگرنه احتمال خارج رحمی هست تکرار کردم 270 شده بود شما آگه تیتر بتا بعد 48 ساعت دوبرابر شده بود اصلا نگران نباش چرا فکر میکنی که خارج از رحمه عزیزم اصلا بهش فکر نکن 

اره من بار اول ازمایشم 170 بود دکتر گفت یه کم کمه تیترش دوباره 48 ساعت بعدش تکرار کن باید دوبرابر شد ...

آخه میترسم خیلی چون من عفونت داشتم ۱ماه قبل از بارداریم ولی درمانش کردم.زیر دلم سمت راست و چپم درد میگیره بیشتر سمت راستم میترسم خارج از رحم باسه

خدایا شکرت 
اره من بار اول ازمایشم 170 بود دکتر گفت یه کم کمه تیترش دوباره 48 ساعت بعدش تکرار کن باید دوبرابر شد ...

چقد وقت بود بعد موعد پریودتون که اولین آز بتاتونا دادین؟

خدایا شکرت 
منم دکترم گفت عفونت لگن دارم بعد از مصرف دارو گفت خوب شدم اماخودم حس میکنم هنوز کامل خوب نشدم میترسم ...

نشونه هاش چی بود و چی هست عفونت لگن

خدایا شکرت 
من قبل حاملگیم مشگل عفونت داشتم ولی هر طوری بود درمانش کردم

نه هیچ مشکلی نداشتم فقط چون زایمان اولم سزارین بود دکتر احتمال داد لوله ام چسبندگی داشته الان 4 ماهه گذشته شما اگه مشگل درد ولکه بینی این نداری دوهفته دیگه برو سونوگرافی ببین جنین دیده میشه داخل رحم یانه