2777
2789
عنوان

با راننده اتوبوس بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 52 پست

تو تهران که اتوبوسا مختلط نیست

مگه بی آر تی هارو ندیدی ؟

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم دیدم 😑😂چرا اتفاقا همون بی آر تی ها:/

من تهرانم

تا به حال ندیدم خانوما برن قسمت آقایون یا بر عکس

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
باشه بهش حق میدم ولی من که دعوامو کردم🌚😂

خوبه یجورایی حرصتو رو بنده خدا خالی  کردی ، دیکه چیزی نمیمونه رو دلت 😃😁

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗

خوبه یجورایی حرصتو رو بنده خدا خالی کردی ، دیکه چیزی نمیمونه رو دلت 😃😁

نه بنده خدا زبونشون بند اومد😑😂

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
خب اگه قانونه همه جا قانونهاگه هم نیست همه جا نیست!خاک تهران رنگین ترع؟

نه خانم رنگین‌تر نیست

خیلی چیزا بستگی به جمعیت و محیط و عوامل دیگه بستگی داره

فقط 47 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

تعداد اتوبوس ها رو زیاد کننو اینکه فقط در شهرستان ها بازدید میشه؟

اتفاقا خیلی بحث هست واس اضاف شدن قیمت بلیط خط واحد ک وزیر راه خانم مالوا جرد وزیر راه هس گفته بود ک قیمت بلیط اتوبوس را نمیتونیم افزایش بدیم اونطرف هم تعداد اتوبوس های ناوگان ما نصف نیاز کشور هس گفته بود به اندازه تمام اتوبوس هایی که در ناوگان کشور هس دوبرابر اتوبوس جدید نیاز داریم

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

پس اونجایی که من اومدم تهران نبوده

احتمالا

مایی که اینجا زندگی می‌کنیم تا حالا ندیدیم طرف انقد عقده ای باشه توی بی آر تی بره سمت آقایون بشینه

احتمالا اون طرف میخاریده