2777
2789
عنوان

با راننده اتوبوس بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 52 پست
ربطی نداره اونجا جای اقایونه حالا چه تنها چه با خانوم دیگه ای اگه قضیه برعکس بود بازم من حق رو به را ...

خب داخل شهرهای بزرگ اصلا اینطور نیست!

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
چرا اونوقت ؟من زودتر وارد شدم

عزیزم میخوای دلیلش رو بدونی واقعا یا به حرف خودت پافشاری کنی؟

اگ واقعا میخوای دلیلش رو بدونی چون بخش زن و مرد جداست، کاری ب جدا بودنش ندارم، بحث اینه ک ی تعداد صندلی برای خانم ها و یک تعداد صندلی برای آقایون در نظر گرفته شده

در زمانی که اتوبوس خالیه هر جا دلت میخواد بشین ولی وقتی آقایون شلوغه شما نمیتونی رو صندلی اونا بشینی، چون اون صندلی مخصوص آقایونه

همونطور ک اگ ی آقا رو صندلی زنونه نشسته باشه و ی خانم سرپا باشه درست نیست

این قاعده ی درست شهروندیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه آقا اگه خلوت بود می‌نشست!من مشکلی با نشستن آقایون قسمت خانوما ندارم

مسئله مشکل داشتن یا نداشتن تو نیس مسئله قانون و راننده هست

فقط 47 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

حق با ایشون بوده چون از اتحادیه بازدیدها کنترل هاشون دارن وتخلف میخوره واسشون و از حقوق شون کسرمیشه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شما وقتی دیدی مردانه شلوغ شده باید میرفتی عقب عزیزم حق با راننده است چون مسئوله نباید هر چی به صلاح ...

من که به آقایی برخورد نداشتم 

خب داخل شهرهای بزرگ اصلا اینطور نیست!

همه جا قانون همینه عزیزم ولی خب بعضیا قانون رو زیر پا میزارن بقیه هم فک میکنن عادیه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

شما رفتی تو قسمت آقایون نشستی باشه ولی وقتی شلوغ شده باید بلند میشدی میرفتی عقب من با تهران کاری ندا ...

خب اگه قانونه همه جا قانونه

اگه هم نیست همه جا نیست!

خاک تهران رنگین ترع؟

عزیزم میخوای دلیلش رو بدونی واقعا یا به حرف خودت پافشاری کنی؟اگ واقعا میخوای دلیلش رو بدونی چون بخش ...

نه می‌خوام قانع بشم

این استدلال برام قابل پذیرش نیست

منم میگم زمانی که ما نشستیم خلوت بود

اگه صندلی ها پر بود که نمیرفتم اون سمت

ولی کسی که زودتر وارد میشه حق داره بشینه

عادلانه اش اینه، فارغ از جنسیت 

حق با ایشون بوده چون از اتحادیه بازدیدها کنترل هاشون دارن وتخلف میخوره واسشون و از حقوق شون کسرمیشه

تعداد اتوبوس ها رو زیاد کنن

و اینکه فقط در شهرستان ها بازدید میشه؟

همه جا قانون همینه عزیزم ولی خب بعضیا قانون رو زیر پا میزارن بقیه هم فک میکنن عادیه

ولی من تهران دیدم اینطور نبود

اصلا هم گیر نمی‌دادن