2777
2789
عنوان

هدفش چی میتونه باشه به نظرتون

75 بازدید | 7 پست

دوستان سلام . اول بگم خواهش میکنم قضاوت و توهین نکنید .

من متاهلم و دو تا بچه دارم و برای یه کار ملکی پارسال با بچه ها و همسرم رفتم املاک . شاید دو سه دقیقه کارمون طول کشید و چون کار من بود شماره من رو به املاک دادیم اومدیم بیرون . نه ظاهرم بد و نامناسب بود نه رفتارم . بعدش یه مشاورشون که خیلی هم از من کوچکتره اول پیام داد واسه اموزش ارز دیجیتال کانال داشت منم چون علاقه دارم یاد بگیرم وارد شدم . خیلی معمولی . تو کارش بچه پررو بود و سرزبون دار و حاضر جواب و زرنگ . دو سه بار تلفنی صابونش به تنم خورد اما اهمیت ندادم . بعد اون پیام واسه ترید اون دیگه ول نمیکنه هر چی بلاکش میکنم از شماره دیگه پیام میده و دست برنمیداره . میگه فقط میخوام چت کنم منم گفتم مگه چت کار کمیه؟ همین که رو زن شوهردار دست میگذاری مشخصه چه جور آدمی هستی. اهل فحش دادن و تهدید نیستم یعنی خودم اذیت میشم . گفتم بیشتر ادامه بده شمارشو به برادرم میدم از خجالتش دربیاد . دفعه آخر انقدر التماس کرد که بلاک نکنم تعجب کردم انگار یه نفر دیگس ! میگه فقط چت ... خواهش میکنم ... گفت شماره کارت بدین عیدی بریزم .. مردک !!! بعد میگه ماهی 15 تومان واستون میریزم دارید وقت میگذارید فقط چت کنیم ! گفتم به قیافه من میخوره پول لازم باشم ؟ من متاهلم ... متعهدم . دیگه جواب ندادم . البته فکر نکنید میخواد مدرک ازم بگیره جلوی شوهرم . اون پلتفرم امکان اسکرین و نگه داشتن چت ها رو واسه دو طرف نداره 

بهترین کار همون بلاک کردنه ❤️ اذیت کرد بگو برادرت از خجالتش در بیاد 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا از اول باید به همسرت میگفتی مزاحمت شدهو جواب پیامهاشو نمیدادی حتی یک کلمهالان همسرت بفهمه نمیگه ...

شوهرم ذهنش خراب میشد و ممکن بود حساس بشه.اگه لازم شه میگم تازه مزاحمم شده هیچوقت دیر نیست

رابطه میخواد ؟ آخه اولش آدم به اووون زرنگی پیشنهاد همچین پولی بده ؟ اونم وقتی تو خیابون پر کیسه که ب ...

برای شما الان این مهمه؟

مهم اینه مزاحمت شده و ممکنه خدای نکرده زندگیتو خراب کنه کاری کنه اعتماد شوهرتو خراب کنه...

باید جلوشو بگیری اگه جواب بدی هی بگی وای پیام نده و من متاهلم اون بیشتر تلاش میکنه چون آدم خرابیه...

به داداشی پدری بگو

☔️⛈️🌈

برام سوال پیش اومد و جوابی براش پیدا نکردم . این بود مزاحم شما شدم !!! خط اول تاپیکمو لطفا بخون بعد منو زیر سوال ببر.

به برادرم گفتم گفت شمارشو بده من میدونم چکار کنم .