2777
2789
عنوان

خواهرشوهر😉😉😉

1064 بازدید | 60 پست

سلام بچه ها من تقریبا نه اسفند زایمان میکنم خواهر شوهرم اون موقع میخواد بره عروسی کرمان دیشب زنگ زده میگه تاریخ زایمانت کی هست میگم نه اسفند میگه وای ببخشید من  به اون عمه ام قول دادم برم تو دلم گفتم تو برادرت یه دونست تواین شهر جز تو کسی رو نداره اونوقت میخوای بری عروسی پسر عمه ت منم گفتم اشکال نداره من گفتم کسی بیاد کارامو انجام بده پولشو بهش میدم خوب گفتم😉😉😉

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
مگه کسی جز خواهر شوهر نیست بیاد پیشت ؟

مامانم مریضه توانایی نداره نه کسی نیست

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا شما باشید یه دونه داداشتو ترجیح میدی به پسر عمه ت؟

هرکه از مزد خویش خورد

منت حاتم طایی نبرد

کارخوبی کردی.زمین و زمان بهم بخوره زیر منت خواهر شوهر و مادرشوهر و در کل قوم شوهر نرو

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
مامانم مریضه توانایی نداره نه کسی نیست

خدا بهش سلامتی بده. منم مادرم مریض بود . خیلی سخت بود ولی . سه روز یکی بیار کارات رو انجام بده . خدا خودش کمکت میکنه. به شوهرت بگو حالا که کسی رو نداریم . باید کنار هم باشیم و چند روز مرخصی بگیر خونه باشی 

خدایا خیلی دوستت دارم. دلم تنگ شده خیلی تنگ...

من بیشتر دلم به حال شوهرم سوخت وگرنه انقدر بدبخت نشدم خودمو ببرم زیر بار منت اونا اخه یه دونه برادر تو شهر غریب خودم اگه بودم صد سال داداشمو تنها نمیذاشتم تو بزرگترین شادی زندگیش

حالا من نظرم اینه که اگه زودترم  بچه دنیا اومد بهش نگم تا چند روز