عزیزم من باید میکرو کنم میشه توضیح بدی مراحل و هزینه هاش چقدره
باید فولیکولات بررسی بشه با توجه به تعدادش بهت آمپول میدن که از روز 2 قاعدگی هر روز آمپول میزنی روز 9 میری سونو بهت میگن یا ادامه بدی یا قطع کنی. بازم طبق برنامه یا آمپول میزنی برا رها سازی. روز 14 تخمک کشیه. اگه مشکلی نباشه و خودت بخوای 2 روز بعد انتقال میدن. ولی میگن بلافاصله انتقال ندی بهتره
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
کلا 9 تومن. شما کجا هستین؟ کدوم بیمارستان. بعد اگه خدا نکرده منفی بود باز خواستین انتقال بدین ...
شیراز هستم. دکتر رستمی.هزینه انتقال مجدد رو نمیدونم