2777
2789
عنوان

بیایدتوروخدا

759 بازدید | 166 پست

من امروز ۲۸سیکلم هنوز پریود نشدم بی بی زدم تازه منفی بود ،یعنی واقعا باردار نیستم ؟ 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

بزار یه هفته از موعدت بگذره دوباره بزن تو این مدتم حسابی مواظب خودت باش که اگه انشاالله باردار بودی خدایی نکرده طوریش نشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم اگه بیبی منفی بود خیالت راحت

اقدام کردم حالم گدفته شد واقعا

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

بزار یه هفته از موعدت بگذره دوباره بزن تو این مدتم حسابی مواظب خودت باش که اگه انشاالله باردار بودی ...

خیلی حالم گرفته شد اگر باردار بودم حداقل ی هاله مینداخت

عزیزمی انشالله به زودی باردارمیشی❤️ من با اولین اقدام ویکباراقدام باردارشدم دقیقا شب اول عروسیم 🤣

خوشبحالت پس😃

خیلی حالم گرفته شد اگر باردار بودم حداقل ی هاله مینداخت

عزیزم من سر بچه دومم ۶ روز از موعدم گذشته بود هاله کمرنگ انداخت تا رفتم سونو و آزمایش مطمئن نشدم خواهرم ۴ روز مونده بود به موعدش زد پررنگ شد

همه ک مثل هم نیستن 

زوده که.. یه هفته دیگه بیبی بزن

یعنی زوده ؟ پس اینایی که میگن ۲۱سیکل و این حرفا بی بی زدیم‌مثبت شد الکی میگن؟ واقعا گیج شدم

عزیزم من سر بچه دومم ۶ روز از موعدم گذشته بود هاله کمرنگ انداخت تا رفتم سونو و آزمایش مطمئن نشدم خوا ...

برام‌دعا کن عزیزم خسته شدم واقعا البته یه دختر گل دارم دومی رو میخایم

نه خیلی زود بود خوب نیست حداقل ادم یه کم اززندگی متاهلی لذت ببره بعد

ارههههه موافقم 

منظورم از زود گرفتنش بود😄

دیگه باید حواستونو خیلی جمع میکردید🤣

برام‌دعا کن عزیزم خسته شدم واقعا البته یه دختر گل دارم دومی رو میخایم

ای جانم 😍😍😍 خدا حفظش کنه براتون 

انشاالله دومی هم میشی غصه نخور ❤️ منم سر دخترم پررنگ بود سر پسرم کمرنگ شاید انشاالله پسر باشه ک به قول معروف جنست جور بشه 😅

ای جانم 😍😍😍 خدا حفظش کنه براتون انشاالله دومی هم میشی غصه نخور ❤️ منم سر دخترم پررنگ بود سر پسرم ...

عزیزم😘

ان شالله هرچه خیر گلم‌

علایمت چی بود قبل موعد ؟ 

من الان سمت راستم تیر میکشه دلدرد پریودم دارم کمرمم انگار سیخ زدن