2777
2789
عنوان

پیشنهاد دوستی

194 بازدید | 9 پست

پیشنهاد دوستی و رابطه همون پیشنهاد ازدواج هست یا فرق داره؟

یکی از همکلاسی هام بهم پیشنهاد داد قبول نکردم الان پیام داد من میخواستم محکت بزنم جدی نگیر

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اون چیکارست محکت بزنه ، شیلنگ و نگرفتی روش؟

متاسفانه بلد نیستم از پس خودم بربیام🥺

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیشنهاد ازدواج نیست
اون همکلاسیت هم کله اش تاب برداشته معلومه زدی تو پوزش خواسته بگه یچی حالیمه اینجوری ماست مالیش کرده
خرت نکنه بگه قصدم جدیه؟!
داخل دانشگاه رل زدن یعنی خودکشی آبرو

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

متاسفانه بلد نیستم از پس خودم بربیام🥺

اشکال نداره یاد میگیری اون جدی گفته برا این که َضایع نشه اونجور گفته دوستی هم هدفای مختلفی داره که باید مشخص بشه چرا میخواین برین تو رابطه

پیشنهاد ازدواج نیستاون همکلاسیت هم کله اش تاب برداشته معلومه زدی تو پوزش خواسته بگه یچی حالیمه اینجو ...

چرا اتفاقا از وسطای ترم یک اینطور گفت که من جدی ام و دختر خوب می‌خوام نه زن عوضی الآنم آخر ترم ۲هستیم پیام داده اینطور گفته و اینکه یکماه به عنوان دوست باهاش بودم فقط دوست 

بعدش پیام دادم نمی‌خوام چت کنیم دیگه 

الآنم ک اینطوری بهم پیام داده

چرا اتفاقا از وسطای ترم یک اینطور گفت که من جدی ام و دختر خوب می‌خوام نه زن عوضی الآنم آخر ترم ۲هستی ...

بندازش دور پسره  ی لا.شی رو
ببین از من به تو نصیحت داخل دانشگاه دوستی هر طور اسم رسم روش بذاری با پسر، تهش برات داستان میشه
خدا رو هم خوش نمیاد

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اشکال نداره یاد میگیری اون جدی گفته برا این که َضایع نشه اونجور گفته دوستی هم هدفای مختلفی داره که ب ...

من که دوست ندارم با بچه ها دانشگاه برم تو رابطه همه بی ادب و بیشعورن

بندازش دور پسره ی لا.شی روببین از من به تو نصیحت داخل دانشگاه دوستی هر طور اسم رسم روش بذاری با پسر ...

نه تصمیم سفت و سختی گرفتم اصلاحات وارد رابطه نشم

چون تاحالا با کسی تو رابطه نرفتم