2777
2789
عنوان

عصبانیت

31 بازدید | 2 پست

سلام پسرم 22سالشه باهم زندگی می کنیم از  شوهرم طلاق گرفتم خیلی خیلی در حق ما بد کرد منم مهریه نفقه و همه چیز و بخشیدم و طلاق یک سرفه گرفتم چند سال بود که اخلاقش به حدی خراب شده بود حتی خانوادش می گفتن چطوری تحملش می کنی  بعد از چند سال دوندگی دو ماه پیش تونستم جدا بشم الان پسرم خیلی عصبی و ناراحته به اونم هیچ کمک مالی نمی کنه پسر کوچکترم رو چند ساله نزاشته ببینم نمی دونم کجاست چکار می کنه 

من خیلی تحملش کردم نمی دونید چه ها که نمی کرد 

الان خواهشم اینه که ی دعایی راهی بگین که این پسرم به حال نرمال برگرده و عصبی نباشه

باید اضطراب محیطش را کم کنی. جلوش بد مدرش را نگی و طلاقت را عادی جلوه بدی. به نحوی پدرش را راضی کنی باهاش رابطه داشته باشه. مثلا یک طوری به پدرش بگی افکار مزاحم داره که احساس فقدان پسرش را بکنه.

روانشناس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان