2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط طلا سکه اونقدر روش نمیاد.

برعکس نگفتی😅😅

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

سکه میشه خرید طلا ولی طلای سنگین نمیشه خرید

دیگر طلای سبک بخرید مثل گوشواره یا حلقه نازک درسته کم وکوچیکه اما بُرده

سالکی گفتا چه داری آرزو گفتم: سکوت معنی صد نکته را در یک سخن پیچیده ام.

برعکس نگفتی😅😅

ن سکه 200میاد روش مثل پارسیان من اومدم بخرم دوستم گفت طلا بگیر گرفتم سود خوبی توش بود

آمدم بفروشم همسرم نذاشت باز دارم پول جمع می کنم برم بگیرم 

ن سکه 200میاد روش مثل پارسیان من اومدم بخرم دوستم گفت طلا بگیر گرفتم سود خوبی توش بودآمدم بفروشم همس ...

من ۳۰ تومن دادم نیم سکه گرفنم الان شده ۶۴

۲۶ ام دادم انگشتر خریدم الان بخوام بفروشن حتی به قیمت روز میشه ۲۴😐

طلا زینتی مالیات میخوره مثلا انگشتر من ۱۶ درصد مالیات خورد بهش 

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

دیگر بامن مخالفت نکن میام گازت میگیرم 😕😕❤️

حساس نشو حساس نشو😂😂

من ۳۰ تومن دادم نیم سکه گرفنم الان شده ۶۴۲۶ ام دادم انگشتر خریدم الان بخوام بفروشن حتی به قیمت روز م ...

با  این تعریف من گول خوردم پس ☹️

با این تعریف من گول خوردم پس ☹️

من اون موقع انگشترمو خریدم نیم سکه ۴۰ تومن بود پولم نمیسد نیم بگیرم ولی رب میتونستم بگیرم  الان همش میگم چرا دادم انگشتر گرفتم باز میگم یه تیکه طلا که داشته باشم الانم دلم گوشواره میخواد ولی میدونم روش مالیات میکشن و موقع فروش ازش میندازن میخوام اگه گیرم اومد مستعمل بخرم بهتره

البته پارسیان اونقدر روش نمیاد ولی مثل طلای زینتی ازش نمیندازن حداقلش اینه پولت سیو میشه

استرس دارم شام درست نکردم 😆

املت بزنین 

خدایا شکرت مجردم و دغدغه شام ناهار ندارم😂😂اینجور موقع ها دلم شور نمیخواد😅

من اون موقع انگشترمو خریدم نیم سکه ۴۰ تومن بود پولم نمیسد نیم بگیرم ولی رب میتونستم بگیرم الان همش ...

خب طلای نو گرفتی ما واسه پس انداز کهنه میخریم سکه رم ببری بفروشی یمقدار کم میکنن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
من اون موقع انگشترمو خریدم نیم سکه ۴۰ تومن بود پولم نمیسد نیم بگیرم ولی رب میتونستم بگیرم الان همش ...

منم مستعمل خریدم  حیف من دلار داشتم ها اونارو دادم و طلاخریدم 

بنظرت طلای آب شده خوبه ؟ یا دلار