2777
2789
عنوان

رابطه فامیلی

107 بازدید | 9 پست

یه پسرخاله دارم، ۲۴ سالشه، یه دختر دایی دارم، ۱۳ سالشه. کلا یازده سال تفاوت سنی دارن، تو مهمونی های عید اینا خیلی کنار هم میشینن، به عنوان کسی که بارها از نزدیک دیدمشون میتونم به جرئت بگم، هیچی بینشون نیست و همون روابط عادی فامیلی دختر و پسره، ولی مامانم و یکی از خاله هام خیلی به این موضوع حساس شدن. مثلا دیروز خونه ی مادربزرگم بودیم، داییم اینا تو همون ساختمون زندگی می کنند، دخترداییم میخواست بره پایین یه چیزی برداره، میگفت میترسم، یکی با من بیاد. پسرخالم گفت من بیام؟ بالاخره با پسرخالم رفت پایین. حالا مامانم و خالم سر این اتفاق و پیش هم نشستن هاشون و یکسری رفتارهای دیگه گیر دادن که یه چیزی بین اینا هست. اینم بگم پسرخالم کلا از اونایی هست که یه رفتار خودمونی با همه داره. مامانم و خالم میگن چه دلیلی داره، پسرخالم اینقدر پیش دخترا (دختردایی هام و دختر خاله هام) باشه، حالا مسئله اینه که کلا بقیه پسرخاله هام خیلی دوست دارن تو جمع باشن ولی این پسرخالم کلا آدم اجتماعی هستش. نظرتون چیه، به نظرتون چیزی هست بینشون یا اینکه مثل من فکر می کنید چیز خاصی نیست، این موضوع اینقدر جنجالی شده که مامان و خالم تصمیم گرفتن با مامان پسرخالم(خالم) صحبت کنن که به پسرش بگن یکم مراعات کنه. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷