2777
2789

خواهر ندارم 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم فتنه دوبهم زن طلبکار دنبال ترحم وحشی

احساس میکنم دنبال جلب توجهه همیشه ، همیشه از دعواها یه جنگ بزرگ درست میکرد یا چیزی میگفتم من همیشه محکوم میشدم و خوشحال میشد

مامانم داره 

زیرآب نزن نیست ولی بدجنس وفضوله

درباره‌ی ما حرف های بد به مامانم میزنه و مامانمم نقطه ضعفش بچهاشه خیلی ناراحت میشه حتی به خودش هم حرف بد میزنه 

اگه مامانم بهش بتوپه قیامت به ما میکنه که شماها حق ندارید به من چیزی بگید 

مامانم خیلی بی زبونه زیاد چیزی بهش نمیگه

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانم داره زیرآب نزن نیست ولی بدجنس وفضولهدرباره‌ی ما حرف های بد به مامانم میزنه و مامانمم نقطه ضعف ...

باید دقیقا مثل خودش باهاش باشی وگرنه هرکاری دلش میخواد میکنه ، میدونی اخرم بچه کوچیکه بده میشه چون میگن بزرگتره و احترام نگه دار و فلان مسخرس واقعا

باید دقیقا مثل خودش باهاش باشی وگرنه هرکاری دلش میخواد میکنه ، میدونی اخرم بچه کوچیکه بده میشه چون م ...

نه عزیزم مامان من بزرگتره و متاسفانه اصلا خاله ام احترامشو حفظ نمیکنه تازه مامانم بهش کمک مالی هم میکنه 

خیلی مامانمو اذیت میکنه همیشه دعا میکنم یه زن مثل خودش عروسش بشه همین 

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40