2777
2789
عزیزم خداروشکر که شدی خوشگلترین مامان دنیا. 😍😘الهی سلامت بغلش کنی...پس خودت کشیدی انتظار میدونی وح ...

راستی شوهرمم یکمی مشکل داشت تحرکومورفولوژیش ۳ماه بوددارومیخورداگه شوهرت ضعیفه بهش ال کارنیتین ۵۰۰هرروزصبح بعدصبحانه بده بهش قوی ترمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم امروزآزمایش دادم زنگ زدم گفتن مثبته اومدم دعات کنم انشالله به حق امام حسین اینماه مامان ب ...

خداروشکر خوشحال شدم و امیدوار.بسلامتی وضع حمل کنی.ممنون به یادمی.

من ماه قبل ده روز عقب انداختم و منفی این ماه هیچ دارویی نخوردم هنوز بدنم عوارض خشکی رو داره...الان تو دوره تخمک گذاریم فقط کمی ترشح اومد...خیلی خشک شدم...از عوارض اون قرصه...اگر نشدمیرم مجدد دکتر...میگم آمپولم بده که استرس نگیرم که نکنه آزاد نشه....قبل تصمیم بارداری همه چیزم سر وقت بود...بهم ریختم.

بازم تبریک میگم

چه روزایی اقدام داستی خاطرت هست؟

من روز ۱۰ اقدام کردم..روز ۱۲ کیت تخمک گذاری کامل پررنگ نشد مارک مدیکور مارک مکس۱۴ که کلا سفیده...اوف...حواسمو دارم جم میکنم از رو علائم...امروز روز ۱۳ داشتم تا ظهر غش میکردم و حالت تهوع...و لی خشک شدم دیروز خیس تر بود بدنم...امشب برم اقدام.دعام کن لطفا

چه روزایی اقدام داستی خاطرت هست؟من روز ۱۰ اقدام کردم..روز ۱۲ کیت تخمک گذاری کامل پررنگ نشد مارک مدیک ...

ازروزده تاهجده یه روزدرمیون دارچین وزعفران دم کن بخورازخشکی درمی یای زیاداروزی دوسه لیوان تاروز۱۵

ازروزده تاهجده یه روزدرمیون دارچین وزعفران دم کن بخورازخشکی درمی یای زیاداروزی دوسه لیوان تاروز۱۵

چرا کیت مدیکور هاله مثبت نشون میده روز ۱۳ ولی مارک مکس۱۴ اصلا نشون نمیده ی ذره شاید در حد توهم😬

چوب دارچین منظورت با زعفران دم میکردی... ببین مخصوصن ماه اخر چیا خودتم میخوردی میشع همه رو بگی.. شاید باز کمک ما هم کنه.... ماهم چون اکثرن ار دارو دکتر نتیجه ندیدیم.. بعدم میدونی من مخصوصن روزای نزدیک موعد خیلی نا امید میشم افسرده میشم... پیاده روی اینا هر روز میرم ها ولی باز تهش یهو آدم غصش.. بعد اقدامات این ماهت چطور بود بعد اقداما چکار میکردی.. 

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید
میشه برای منم دعا کنید دخترم ۱۱سالشه دلش داداش میخواد هرکی دعام کرد لایک کنه منم براش حمد میخونم

منم شرایطم همینه... تازه من سنم بالا رفته استرس اینم دارم تازه... بیا همو دعا کنیم.. انتظار چقد سخته خدا🥺.. دختر منم آرزوشه خواهر بشه انقد غصه میخوره همس تو راه مدرسه و شبا دعا مبکنه 🥺.. امروز میگف سر صف مدرسه صبحی به خدا گغتم تو که میگی بچه ها رو دوست داری دعاشون قبول میکنی چرا دعای منو قبول نمیکنی😭

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید
چوب دارچین منظورت با زعفران دم میکردی... ببین مخصوصن ماه اخر چیا خودتم میخوردی میشع همه رو بگی.. شای ...

آره چوب دارچین ازاول پریودتازمان تخمکگذاری روزی ۳تالیوان البته بیشترریکلسی تاثیرش بیشتره 

برفی جون من فقط ماه پیش لتروزول خوردم روزی یکی....بدنم نابود شد😭😭😭😭

آی خدا این ماه هیچی نخوردم ولی روز ۱۰ اقدام کردم خشک خشک دیروز کمی فقط ترشح امروز خشک خشک خشک شروز ۱۳ هس...تا ساعت ۱۲ ظخر داشتم از حال میرفتم...تهوع سرگیجه خواب آلودگی...ولی کیت مثبت کامل نشد و ترشح هیچی...ببخشید واژنم از خشکی میسوزه اصلا نمیشه اقدام کرد.

چرا اینطور شدم آخه.

برفی جون من فقط ماه پیش لتروزول خوردم روزی یکی....بدنم نابود شد😭😭😭😭آی خدا این ماه هیچی نخوردم ول ...

بایداسترادیول میخوردی اینماه ضخامت رحمت کم شده برودکترسونوبده حتمااسترادیول تنظیم میکنه استروژنو خودسرچیزی نخورعزیزم منم ازبدنه خودم خبرداشتم چون چن ماه تحت نظربودم آمپول اینازدم بعداینماه خوددرمانی کردم

برات حمد خوندم دختر منم خیلی ناراحته میگه فقط من تو مدرسه کلاس تک فرزندم

ممنونم ازت منم واست خوندم.. عین دختر من دیگه.. کاش ما روسیاه اصن.. خدا به دل و دعای این بچه ها گوش میداد🥺بیا همو دعا کنیم حسابی... تو. چکارایی کردی چیا خوردی مشکل کجاس.. بیا کمک هم کنیم

بیشتر ببینید
من شوهرم راضی به بچه نبود الان که راضی شده و اقدام کردم سخت بیمار شدم

خدا به دل جفتمون نگا کنه.. معجزه لازمیم

بیشتر ببینید