2777
2789
برفی جون بسلامتی مادر شدین؟ منم دعا کنیادت افتادم گفتم ببینم چ خبره...خوشحال شدم برات

سلام عزیزم هنوزآزمایش ندادم روز۲۶سیکلم بی بی چکم این شدقراره پس فردابرم آزمایش کلادلموخوش نمیکنم انشالله که ماه بعدبی بی چک شمامثبت بشه😍😍😍

سلام عزیزم هنوزآزمایش ندادم روز۲۶سیکلم بی بی چکم این شدقراره پس فردابرم آزمایش کلادلموخوش نمیکنم انش ...

فدات بشم ان شاالله مثبتی...خبرشو بده...برا هم دعا کنیم🌹

من اون ماه لتروزول برا بار اول خوردم بدنمو بهم ریخت خشک خشک شدم .ده روزم تاخیر پریود شدم....هنوزم بدنم خشکه ها...

شما هم بدنت خشک شده بود؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بشم ان شاالله مثبتی...خبرشو بده...برا هم دعا کنیم🌹من اون ماه لتروزول برا بار اول خوردم بدنمو ب ...

سلام عزیزم امروزآزمایش دادم زنگ زدم گفتن مثبته اومدم دعات کنم انشالله به حق امام حسین اینماه مامان بشی🥰😍🤩منم لترزول خوردم ماه دومم گرفت ماهه اول روزی ۳تاخوردم فک کنم کیست شدباپریودم دفع شدخودم متوجه شدم ماه دوم روزی دوتاخوردم ازشب سوم تاهفتم بعدازشب هشت تا۱۲روزی ۲تاقرص استرادیول ماهافک کنم ضخامت رحممون کمه بایداسترادیول بخوریم چون خشک میشم 

سلام عزیزم امروزآزمایش دادم زنگ زدم گفتن مثبته اومدم دعات کنم انشالله به حق امام حسین اینماه مامان ب ...

عزیززززم مبارکه... به دنیای مادرا خوش اومدی...انشالله ب سلامتی بارداریتو به پایان برسونی و زایمان عالی داشته باشی.  خدا حفظش کنه برات

سلام عزیزم امروزآزمایش دادم زنگ زدم گفتن مثبته اومدم دعات کنم انشالله به حق امام حسین اینماه مامان ب ...

عزیزم مبارکت باشه به سلامت بغلش بگیری... میشه واسه منم دعا کنی باردار باشم منم این ماه.. آخه منم خیلی وقته منتظر باردار شدنم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید
میشه برای منم دعا کنید دخترم ۱۱سالشه دلش داداش میخواد هرکی دعام کرد لایک کنه منم براش حمد میخونم

آخی عزیزم انشالله هرچی دلت میخوادخدابهت بده دعات میکنم همین ماه باردارشی 🥰😍

عزیزم مبارکت باشه به سلامت بغلش بگیری... میشه واسه منم دعا کنی باردار باشم منم این ماه.. آخه منم خیل ...

میدونم چقدسخته انتظار درکت میکنم من ۱۳ماه فقط گریه بودکارم انشالله خدابه آبروی فاطمه زهراهمین ماه یه نی نی خوشکل بزاره تودلت🥺

میدونم چقدسخته انتظار درکت میکنم من ۱۳ماه فقط گریه بودکارم انشالله خدابه آبروی فاطمه زهراهمین ماه یه ...

عزیزم خداروشکر که شدی خوشگلترین مامان دنیا. 😍😘الهی سلامت بغلش کنی...پس خودت کشیدی انتظار میدونی وحشتناکه اذم چقد ناامید میشه.. منم چهارساله منتظرم خیلی وحشتناکه.. اخه سنمم بالا رفته به خاطر اونم بیقرار ترم... دعام کن خیلی منم... راستی ماه آخر ویتامینی دارویی چیزی خوردی چکارا کرذی... ببین من تا ای یو ا انواع داروها خوردم... بازم بگو شاید نکته ای باشه کمک منم کنه

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید
عزیزم خداروشکر که شدی خوشگلترین مامان دنیا. 😍😘الهی سلامت بغلش کنی...پس خودت کشیدی انتظار میدونی وح ...

ببین مهمترین چیز بیخیالیه اینماه فقط حالم خوب بودچون عیدبودهواسم پرت شده بوداسترسوازخودت دورکن همه بهم میگفتن ولی دست خودم نبودبروباشگاه سرگرم کن خودتوببین توعرض دوماه باردارمیشی یانع