2777
2789
عنوان

مو و موخوره

93 بازدید | 14 پست

سلام دخترا..... 

دوستان من یه مدت بستری بودم بیمارستان بعد که برگشتم موهام گره خورده بود و مجبور شدم مقداری از حجم موهام رو قیچی کنم

حدودا سه ماه بعد ریزش بشدت وحشتناک گرفتم موهام کم شده موخوره زده و اصلا بلند نمیشه موهام تا کمرمه و اصلا دلم نمیخواد کوتاه کنم ولی اگه این ریزش و خرابی خشکی موهام ادامه پیدا کنه مجبور میشم کوتاه کنم..... راه حل بدین براشون چون بلندن واقعا مراقب کردنشون سخته، یه راهی که ریزش قطع شه موهام پر شه و موخوره خشکی به کل از بین بره... اینم بگم که موخوره ها خیلی ادامه پیدا کرده و تا بازوم رسیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بهتره اول اون قسمتی که موخوره داره قیچی کنی کلا بره، بعد بیا برس چوبی استفاده کن. 

از ماسک های لعاب دار استفاده کن. 

ماسک پروتئینه ی خیلی سبک بعد از حموم بزن

(وقتی موهات نم داره).

چربم نمیشه اصلا...  قشنگ هم شونه میشه هم

گره ها باز میشه هم موها صاف و احیا میشن.  شامپو هم قبول دارم ک تاثیر داره چون خودمم حساسم . سعی کن شامپوهای ملایم بزنی....  اما در کل ماسک خیلی موثره 🥰 توی خوراکت هم یه مدت بادام بگنجون.  یه مقدار بخر روزی چند تا بخور خیلی خوبه  

باید موخوره رو حتما بزنی وگرنه بالاتر میاد

واسه ریزش مو هم اول هورمونات چک شن بعد از اون مکمل و شامپو و تونیک باید استفاده کنی

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

راهی نداره قیچی نکنم؟! اصلا دلم نمیخواد کوتاه شن

ای جان دلم. خب قیچی بکنی بهتره. داشتن موی کوتاهی که سالمه بهتر از موی بلندی هست ک موخوره داره، یه راه دیگه هم هست احتمال داره جواب بده اگه میخوای امتحان کن. شروع کن ماسک پروتئینه بزن تا موخوره ها بریزه. البته اینو باید تست کنی حداقل دو ماه.(( اگر هیچ جوره نمیخوای قیچی کنی وگرنه کوتاهشون کنی بهتره))