2777
2789

باور کنید من ۱هفته اس اومدم این سایت ولی انقد از ویژگی های منفی و نقاط ضعف شوهرو زندگی و مادر شوهر شنیدم که دیگه واقعا منم بدبین شدم.گفتم شاید با این پست اون دوستان ناراضی هم دیدشون مثبت تر بشه و خب میدونین که انرژی خوب باعث جذب اتفاقات خوب هم میشه.خواهشا منظورم ویژگی های اخلاقیه نه اینکه بیاید بگید خوشتیپه یا چی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین ویژگیش اینه کاری از دستش بربیاد واسه همه انجام میده دل هیچکسو نمیشکنه ولی خب بعضیا سوء استفاده میکنن گند میزنن تو ویژگیش😅

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

من خونه مادرم نزدیکه روزی یه بارو حتما میرم هیچی نمیگه هرشب بگم ببر دور دور میبره من یکم بددهنم ولی اون درمقابلم چیزی نمیگه برا بچه هام پدر نمونه ست هرچی بگم واس خونه میخره فعلا اینا ذهنم میاد با اخلاقایی که از نظرم بده هم کنار اومدم چون نمیشه عوضشون کرد

ولی خب ماهم دعوا وبحث گاهی داریم اونم طبیعیه

دست و دلباز 

مهربون 

دل رحم 

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

تا سرحد مرگ متعهده. یعنی قهر باشیم جنگ باشه حواسش بهم هست جایی که بهش نیاز داشته باشم با یه تلفن خودشو میرسونه. تو مسایل مالی هم حساب بکش نیست. در حد توانش جیبمو پر میکنه. خوش قد و بالا هم هست . جلوی خانواده من حتی اگر توروش فحش هم بدن سرش رو بالا نمیگیره . 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

خوشگله،خوشتیپه،سلیقش خوبه😜

باسواده،دست و دلباز و خانواده دوست،متعهد

۱۰برابر اینا بدی داره حالا😂😂😂

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖