2777
2789
عنوان

خانواده سمی🫡

140 بازدید | 12 پست

من خیلی با خانوادم مشکل دارم و دقیقا مشکل از مامانم شروع میشه اون هیچ وقت جلو کس دیگه ای به من احترام نگذاشته و خیلی پسر پرسته پس خیلی طبیعیه داداشم اینقدر به من بی احترامی کنه و من نتونم کاری کنم 💩💩💩💩

و خیلی این دوتا اذیتم میکنم تو طرز پوششم( با اینکه من اصلااا بد حجاب نیستم و مانتوییم) و...... و حتی یبار یادمه همسایمون اومده بود رو پشت بوم ما بعد داداشم داشت سرم داد میزد که تو نباید بخندی چون صداتو می‌شنوه ،یبارم از ماشین پیاده شدم و بهم گیر داده بود چرا آروم راه میری نباید تو کوچه پاتو بزاری و زود برو تو و بار ها بهم گفته اگه دست من بودم آدمت میکردم (گوههه نخو نکبت🫤🔞)

کی....🔞

من نمیتونم کاری کنم چون هیچ کس طرفم نیست نه بابا بی خیالم نه مامان پسر پرستم 

مثلاً کنار مامانم نشستم دارم آهنگ گوش میدم بهم میگع چی گوش میدی و وقتی اسم خواننده رو میگم شروع می‌کنه به مسخره کردن منو کسایی که طرفدارشونم و بهشون بی احترامی می‌کنه 

خلاصه خیلی چرند میگن ولی داستان از اونجایی شروع میشه که تخ.م ندارن جلو بابام همچین رفتار هایی داشته باشن و وقتی اذیتم میکنن و من محل نمیزارم ،فشاری میشن .انگار انتظار دارن وقتی تحقیرم میکنن به دست و پاشون بیوفتم ،متوجه منظورم میشید؟؟

حالا بخاطر ذهنیتم که روشن فکرم برچسب خراب بودنو روم می‌زارن و میگن هیچی نمیشی 💩

You.....:)))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درس بخون دستت و بزار تو جیب خودت بعد با یه آدم خوب ازدواج کن چون تنها راه نجاتت همینه تمام

خودمم همین فکرو میکنم هرچی میام تصور کنم اونا آدمای خوب زندگی منن نمیشه، به ازدواج نیازی ندارم فقط میرم جایی که کسی پیدام نکنه:)))

You.....:)))

خودمم همین فکرو میکنم هرچی میام تصور کنم اونا آدمای خوب زندگی منن نمیشه، به ازدواج نیازی ندارم فقط م ...

چن سالته ؟ 

دانشگاه میری ؟

خودت فقط خودت و نجات بده 

خدا کافیست

سنت کمه و دلیل همه فکراتم همینه بزرگتر میشی خیلی راحت تر کنار میای ... 

جلو داداش و مامانت ظاهرتو حفظ کن و کارایی که نمیپسندند انجام نده تا بحث نکنی 

خیلی هم بد و بی ادبانه تایپ کردی😶😑😐یعنی چی تخم ندارن مودب باش😑😑

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶