2777
2789
عنوان

ازدواج صوری

156 بازدید | 12 پست

من دیگه از زندگی که دارم با خانواده ام میگزرونم خسته شدمم تا کی محدودیت تا کی تحقیر هر روز دعوا سر آرایش سر یه کرم پودر ساده سر کار کردن هر چقدر ساکت بمونم بدتر میشن به نظر تون به کسی که تو فامیلمون هست مجرده پیشنهاد ازدواج صوری بدممم ؟؟؟

لطفا مسخره ام نکیددد من اصلا موقعیت ازدواج ندارم فقط میخوام برا خودم زندگی کنممم کار کنم از این خانواده در بیام 

ازدواج صوری فقط توی رماناست 

ازدواج صوری وغیرصوری نداره کلی مسئولیت میفته روی دوشت .مشکلاتت دوبرابرمیشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قک کن چقدر سرشکسته میشن خانواده اش بین فامیل

کسی قرار نیس بفهمه که من پیشنهاد بهش بدم اگه قبول نکنه که هیچ من اول خودمو معرفی نمیکنم چون اونم سنش بالاس علاقه ای به ازدواج نداره

ازدواج صوری فقط توی رماناست ازدواج صوری وغیرصوری نداره کلی مسئولیت میفته روی دوشت .مشکلاتت دوبرابرمی ...

من فقط کمک میخوام از طرف در حد اینکه اسمم برا مدت کوتاه بره تو شناسنامه اش و اینکه بعد اینکه همه این دنیا رو میتونی رمان بنویسی 

من فقط کمک میخوام از طرف در حد اینکه اسمم برا مدت کوتاه بره تو شناسنامه اش و اینکه بعد اینکه همه این ...

اینطوررماناروفقط کم سن وسال هامینویسن 

ولی درکل اینطورکاری اصلاعقلانی نیست

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
کسی قرار نیس بفهمه که من پیشنهاد بهش بدم اگه قبول نکنه که هیچ من اول خودمو معرفی نمیکنم چون اونم سنش ...

الان داغی گیج و عجول 

بعدها ک به این کارت فکر کنی خیییلی شکسته میشی و پشیمون 

دنبال راهکار بهتر باش 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

من پسرم ۳۳ سالمه، واقعا خونواده ها اعصاب مصاب نمیزارن واسه آدم. دیگه دست به دامن نینی سایت شدم برای ازدواج صوری که دیگه کمتر ببینمشون. ولی سن شما کمه خیلی زوده برا اینچیزا. من دیگه امیدی ندارم. ازدواج صوری برای من یه امتیاز محسوب میشه.

خلاصه که کیس مناسب سراغ داشتید منو ازین زندگی عذاب آور نجات بدید😂

من پسرم ۳۳ سالمه، واقعا خونواده ها اعصاب مصاب نمیزارن واسه آدم. دیگه دست به دامن نینی سایت شدم برای ...

تو که پسری چرااا ؟؟؟کاش پسر بودم برا خودم راحت میرفتم زندگیم میکردم دیگه کسی از خانواده ام هم نمیدیم