2777
2789
عنوان

اونای که بچه کوچیک دارید نرید مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 4991 بازدید | 142 پست
افرین بهش نمیاره من خدایی بچه بی ادب ندیدم اطرافیانم و اصولا خودمم حساسم رو نظافت اینا نه ها تو وسای ...

بسیار زیبا رفتار شما ❤️

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسیار زیبا رفتار شما ❤️

فدای دل مهربونت ♥️🫂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خداییش بعضی از بچه ها واقعااا بی ادبن و این تقصیر پدر و مادرشونه  !

ادم میتونه  یکم شلوغی و بریز و بپاشو و تحمل کنه از بچه ها و این طبیعیه  به هر حال بچه اس ولی خب بعضی از بچه ها واقعا شورشو در میارن و پدر مادرشونم هیچی بهشون نمیگن ...

تو ازاری /تو دردی /یه دیوار بلندی 🌱

اینا ی عده گاو هستن تو جلد انسان .مادرشون فقط بلده آرایش کنه

همون ....‌

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

خوب گناه شماچیه

گناه من هیچی.از بچه هاش متنفر شدم بخدا.میان خونم مثل وحشی جای دستاشون رو دیوار هم میمونه .یواشکی تمام اسباب بازی ها رو میشکنن .پسرش همش دستش دماغشه شوت می‌کنه رو فرش .حالم بهم میخوره ازشون

ششمین کاربری 😒

تازه عروسی که انقدر حساسی؟نهایتا یه دستمال کشیدن و جارو کردنه دیگه

بعضی بچه ها وسیله میشکنن ...یادمه سال اول ازدواجمون بچه های برادرشوهرم نشسته بودن سر ظرف اجیل و پسته هاشو جدا می کردن و می خوردن ، اینا هم هیچی نمی گفتن بهشون...آخرش شوهرم گفت عمو ما غیر شما بازم مهمون داریم نباید همه پسته ها رو جدا کنین.بعد دیگه براشون تو طرف خودشون آجیل ریخت و بقیه رو گذاشت رو اوپن. 😄یا  پسرش یه سوهان بزرگ ازون ورقه ایا ورداشت درحالیکه نمیتونست بخوره و همشو رو فرش خورد کرد یا روی پشتیا بدو بدو می کردن ...اینا همه با کنترل و تذکر پدر و مادر حل میشه ..

خداییش بعضی از بچه ها واقعااا بی ادبن و این تقصیر پدر و مادرشونه !!!بچه یه وقتایی نمیدونه چی درسته ...

دقیفا یسری بهشون برخورد بی فرهنگا

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
دقییا اینجاه هم پر بهشون برخورد مشخص بی فرهنگ پلشتن

نباید بر بخوره.بچت واسه خودت عزیزه نه بقیه .مادرشون میخنده میگه پسرن و شیطون 😏😏خب واسه خودت عزیزن من ازشون بدم میاد از بس مثل سگ هار هستن

ششمین کاربری 😒