2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم

235 بازدید | 9 پست

هشت سال پیش وقتی عقد بودم همین سایت عضو شدم از مشکلاتم گفتم همه میگفتن جدا شو ولی من برعکسشو عمل کردم و الان بعد این همه سال با یه بچه دارم جدا میشم….اشتباه بزرگی کردم ..به کل اعتماد بنفسمو از دست دادم حس میکنم دیگه‌ صلاحیت تصمیم گیری ندارم هیچکاری رو نمیتونم درست انجام بدم هر تصمیمی بگیرم آخرش خرابکاریه و .:::….واقعا هم همینه خب🥲فقط گند میزنم 

خیلی میترسم از ایندم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه استاتر 

دوستای عزیزم ختم چهل هزار صلوات داریم در ایتا 

برای شرکت به تاپیک آخرم سر بزنید  انشالله حاجت روا بشید 💚

و یا لینک زیر رو باز کنید

eitaa.com/joinchat/1629947006Cdd8fdf10e3

بهترین کارو کردی و تصمیم آخر رو همیشه خودت بگیر...

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

من تاپیک های شما رو دنبال میکنم

خیلی براتون ناراحتم، چون خودمم الان توی همین شرایطم😔

شما مهریتون قرار بود یکجا بگیرین، برای تمکین چیکار کردین؟ هنوز باهاش زندگی میکنید؟ 

چجوری راضی شد شما رو طلاق بده، در ازای طلاق مقداری از مهریه رو بخشیدین؟ 

ببخشید این سوالا رو میکنم

چون همسر منم میخواد جدا بشیم میگه مهریه ببخش 

ولی من قبول نکردم، خونه هم داریم ایشون ترک کرده

ولی رفته یکجا دیگه توی محله مادرش خونه صوری معرفی کرده

من توی تاپیک های شما خوندم و فهمیدم عدم تمکین عواقب داره قسد دارم تا گرفتن مهریم صوری تمکین کنم..

برای همین از تجربیاتتون میپرسم😔😔

انشالله همیشه از این به بعد فقط خوشی و شادی ببینید

من تاپیک های شما رو دنبال میکنمخیلی براتون ناراحتم، چون خودمم الان توی همین شرایطم😔شما مهریتون قرار ...

سلام عزیزم 

من هنوز طلاق نگرفتم شوهر منم میگه مهریه ببخش طلاق بدم 

بله عدم تمکین عواقب داره اولا خرجیت قطع میشه و شوهرت در قبالت هیچ مسئولیتی نخواهد داشت میتونه بره زن هم بگیره با خیال راحت تو رو هم ول کنه به امون خدا درخواست طلاق از طرف شما هم خیلی خیلی سخت میشه …من نمیگم برو کلا بمون اونجا تمکین بکن ولی با یه وکیل مشورت بکن یه جوری   بری بیای که عدم تمکین بهت نخوره اینحوری مجبور میشه هم کرایه خونه بده هم خرجی خلاصه زورش میگیره بعد یه مدت و خسته میشه

در نهایت اگه بچه نداری شوهرت هم وضع مالی آنچنان خوبی نداره سعی کن توافق بکنی بری دنبال یه زندگی جدید برا خودت 

سلام عزیزم من هنوز طلاق نگرفتم شوهر منم میگه مهریه ببخش طلاق بدم بله عدم تمکین عواقب داره اولا خرجیت ...

اره میخوام بگم تمکین میکنم

تا عدم تمکین نخوره

وضعش بد نیست، همه چی رو انتقال داده به خانوادش توی اون مدتی که من سعی داشتم اشتی کنیم😔

ولی حقوق بالایی داره تقریبا میتونم تا اخر عمر یک چهارم حقوقش رو بگیرم

بابت حقوق زورش میاد، 

سهم الارث هم بهش میرسه اونا از همین میترسن ملک پدریش رو توقیف کنم

از طرفیم خانوادش از خداشونه این من رو نبینه بلکه راضیش کنم به توافق 

اونا میخوان اذیتم کنن بدون هزارتومن جدا بشم

اره میخوام بگم تمکین میکنمتا عدم تمکین نخورهوضعش بد نیست، همه چی رو انتقال داده به خانوادش توی اون م ...

نمیگم هیچی نگیر جدا شو.. سر یه مبلغی توافق بکن تموم بشه بره

چن سال عمرتو میخوای بزاری بخاطر مهریه؟