2777
2789

سلام عزیزم خدا قطعا صداتو میشنوه خدا یک لحظه نگاهش از ما برنمیداره همیشه با ما هست از رگ گردن هم به ما نزدیک تره ما که نمیدونیم شاید خدا قراره از یه جایی درست کنه و مشکلت رو حل کنه که انتظارشم نداری شاید این سختی ها برای خودت به نفعته شاید ما چیزی رو دوست داشته باشیم اما برای ما بد باشه و یک چیزی رو دوست نداشته باشیم و برای ما خوب باشه قشنگم توکلت رو از دست نده نمیدونم شاید اگه منم به جات بودم همین حرفو میزدم من مشهدی هستم میرم حرم برات دعا میکنم قشنگم ایشالا هر چی مشکل داری حل بشه و یه روزی تایپک بزاری خدایا ممنونم که همه مشکلاتم رو حل کردی قشنگم راستی شاید این مشکلات در راه پیشرفت خودته مثل یک دکتری که به مریضش داروي تلخ میده ما میتونیم بگیم دکتر ظالمه؟ قطعا نه چون میخواد حال مریض رو خوب کنه شاید این سختی ها و این روزها باعث پیشرفت تو بشه از حرف زدن با خدا هیچ وقت دست نکش خدا از همه مهربون تره مگه میشه آدم یک چیزی رو خلق کنه و دوستش نداشته باشه خدا وقتی مارو خلق کرد به خودش احسنت گفت پس یعنی مارو خیلی دوست داره شاید منم جات بودم فک میکردم خدا صدام رو نمیشنوه واقعا نمیخوام که قضاوتت کنم التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خدا قطعا صداتو میشنوه خدا یک لحظه نگاهش از ما برنمیداره همیشه با ما هست از رگ گردن هم به ...

سلام عزیزم پیامتو که داشتم میخوندم همینجوری اشک از چشام اومد … مخصوصا اونجاش که نوشتی میرم حرم و دعات میکنم. مرسی بابت دل مهربونت❤️❤️حقیقتش من بابت موضوعی ۱/۵ ساله که هر روز دارم خدارو صدا میزنم و ازش کمک میخوام ولی هیچ اتفاقی نمیوفته نمیدونم این قفل رو کی قراره برام باز کنه . جز خودشم کسی نمیتونه کمکم کنه. لطفا من رو یادت نره دعا کنی ازت خواهش میکنم❤️❤️

سلام عزیزم پیامتو که داشتم میخوندم همینجوری اشک از چشام اومد … مخصوصا اونجاش که نوشتی میرم حرم و دعا ...

چشم قربونت برم معلومه که خیلی دل پاکی داری قشنگم مطمئن باش که خدا هیچ وقت تنهات نمیذاره از اولی که خلقت کرده تا ابد باهاته حتی اگه ما فراموشش کنیم فراموشمون نمیکنه حتما برات دعا میکنم قشنگم هر وقت رفتم حرم تو هم برام خیلی دعا کن قربونت دل پاکی داری عزیزم معلومه خدا خیلی دوستت داره که با خوندن این پیام گریت گرفته 💓💓💓💓💟💟💟 

سلام عزیزم پیامتو که داشتم میخوندم همینجوری اشک از چشام اومد … مخصوصا اونجاش که نوشتی میرم حرم و دعا ...

عزیزم راستی یه نمازی هس اگه بخونی رد خور نداره صب کن الان برگه ای که روش نوشته بود رو پیدا کنم عکس میذارم ازش معلومه امام رضا هم دوستت داره که وقتی میرم حرم همیشه قراره یادت بیوفتم

چشم قربونت برم معلومه که خیلی دل پاکی داری قشنگم مطمئن باش که خدا هیچ وقت تنهات نمیذاره از اولی که خ ...

چشم منم از ته قلبم الان دعات کردم از خدا خواستم برای منی که نمیشناسی اومدی و اینجوری بهم حرفای قشنگ زدی خدا صد برابرش رو بهت بده و اون چیزی که الان تو دلته ایشالا برآورده شه به زودی❤️❤️خیلی احتیاج داشتم یکی باهام اینجوری حرف بزنه مرسی عزیزم

عزیزم راستی یه نمازی هس اگه بخونی رد خور نداره صب کن الان برگه ای که روش نوشته بود رو پیدا کنم عکس م ...

ای جانم مرسی عزیز دلم❤️❤️❤️خواهش میکنم فراموشم نکنی