2777
2789

اره زوده ،،،هم بخودت هم به پسرت فشارمیاد،،

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم نه سالشه ماشالا،،،،میگم بازم زوده وای به شماچه حوصله ای

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 
من خودم دخترم ۲ سالش تموم بشه خدا بخواد واسه دومی اقدام میکنم ..‌احساس میکنم اینطوری بهتره

اخه میدونین من میخوام حتما یه کاری واسه خودم پیدا کنم

کار هم که پیدا بشه قطعا خصوصیه و مرخصی زایمانم خبری نیس واسه همین میگم تا سنم بالا نرفته زود دومی رو بیارم بعد،برم دنبال کار