22taranee مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 7631 عنوان وسیله برقی های بزرگ و کوچیک 106 بازدید | 15 پست سلام وقتتون بخیر چند سالیه وسایل ال جی و سامسونگ وارد نمیشه این وسایلی که بانه و گناه هست اصله راضی هستید چی بگیرم برای جهیزیه 1404/01/14 | 13:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golbarg77 عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 1318 حتما مارک بخر بگرد از یه آدم مطمئن که کسیو بشناسه یا بهت معرفی کنن خرید کن
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40654 من چندسال پیش یخچال وماشین لباسشویی سامسونگ ازبانه گرفتم اصل بود راضیم ازجای معتبرخریدکنید .خیلی جاهاهستن که اسم ماشین لباسشویی پاکشومارومیکنن وبه جاش اسم سامسنگ یابوش میزنن بابام دیده بودتوی بانه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
22taranee مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 7631 حتما مارک بخر بگرد از یه آدم مطمئن که کسیو بشناسه یا بهت معرفی کنن خرید کن آشنا ندارم میرم فروشگاه خوب گناوه بهتره یا بانه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40654 اگه خواستی شب بهم یادآوری کن که شماره تلفن اون آقایی روکه ازش خریدکردم روبرات بفرستم گارانتی وارانتی هم داشت وسایلم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
22taranee مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 7631 اگه خواستی شب بهم یادآوری کن که شماره تلفن اون آقایی روکه ازش خریدکردم روبرات بفرستم گارانتی وارانتی ... ممنونم
golbarg77 عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 1318 آشنا ندارم میرم فروشگاه خوب گناوه بهتره یا بانه یه پرس و جو تو آشناهاتون بگن شاید یکی بتونه بهت معرفی کنه من از بانه خرید کردم و ن از گناوه ولی فکر میکنم گناوه بهتر باشه
22taranee مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 7631 من چندسال پیش یخچال وماشین لباسشویی سامسونگ ازبانه گرفتم اصل بود راضیم ازجای معتبرخریدکنید .خیلی جاه ... منم شنیدم
22taranee مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 7631 یه پرس و جو تو آشناهاتون بگن شاید یکی بتونه بهت معرفی کنه من از بانه خرید کردم و ن از گناوه ولی فکر ... پس گناوه ممنون
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40654 منم شنیدم حضوری بری خیلی بهتره .خوب بگردوپرس وجوکن من وسایلی مثل بلوریجات وآرکوپال روازگناوه وندرعباس خریدم ولی یخچال ولباسشویی وچندتیکه لوازم برقی روازبانه لوازم برقی کوچیک وقابلمه وزودپزارومارک لایف اسمایل گرفتم خدایی راضی بودم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
22taranee مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 7631 حضوری بری خیلی بهتره .خوب بگردوپرس وجوکن من وسایلی مثل بلوریجات وآرکوپال روازگناوه وندرعباس خریدم ول ... شما همگناوه رفتی هم بانه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40654 شما همگناوه رفتی هم بانه آره هردورورفتیم مثل ازگناوه به جزبلوروظروف ساندویچ سازوچندتاسرویس قابلمه وسرویس آشپزخونه هم گرفتم قبلاقیمتاخیلی بهترازشهرخودمون بودوکیفیتش هم بهتربود .الان رونمیدونم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
22taranee مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 7631 آره هردورورفتیم مثل ازگناوه به جزبلوروظروف ساندویچ سازوچندتاسرویس قابلمه وسرویس آشپزخونه هم گرفتم قب ... مزسی عزیزم