ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4695 عنوان سالم خواری 206 بازدید | 32 پست کسی نتیجه گرفته ازش؟ پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 1404/01/14 | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4695 اگر منظورت وگانه عمرا مثل گوسفند مدام علف بخورم 🤦 😂 نه اصلا ، اما به اونام توهین نشه عزیزم منظورم اینه با حذف کردن کربوهیدرات و قند مثل نوشابه و چیزای مضرر پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
azariplus عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 537 نه اصلا ، اما به اونام توهین نشه عزیزم منظورم اینه با حذف کردن کربوهیدرات و قند مثل نوشابه و چیزای م ... با حذف نوشابه زندگی راحت تری تجربه میکنی
کلهپشمکی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 5895 شوهر من سالم خوره سالم زندگی کنه ولی خب سرما نمیخوره برعکس من سردرد و این چیزا نمیگیره ماشاالله سه متر زبون داره هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4695 با حذف نوشابه زندگی راحت تری تجربه میکنی اره حالا میخوام امتحان کنم هدفم یه زندگی سالمه و بدن سالمه ولی فکر کنم کاهش وزنم داره پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4695 شوهر من سالم خوره سالم زندگی کنه ولی خب سرما نمیخوره برعکس من سردرد و این چیزا نمیگیره ماشاالله سه م ... پس منم شروعش میکنم 😅 پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
بانی_هستم عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 9778 برای لاغری یا هورمون؟برنج و حذف نکنیا؟اشتباهه تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..
گل_قرمز۶۳ عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 13108 من یک سال خامگیاهخوار بودم هر درد مرضی داشتم از بین رفت ولی ولش کردم و دوباره همه چی برگشت
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4695 برای لاغری یا هورمون؟برنج و حذف نکنیا؟اشتباهه هدفم یه بدن سالمه 😭 اره برنج توش هستتت ، اما کربوهیدرات و نوشابه و قند نداره پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4695 من یک سال خامگیاهخوار بودم هر درد مرضی داشتم از بین رفت ولی ولش کردم و دوباره همه چی برگشت کاهش وزن هم داشتی؟ پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4695 من بخاطر pco سالم خواری رو شروع کردم نتیجه داشت برات ؟ پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست