paariissa مدیر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 1352 عنوان شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 19 پست امروز تو کتابفروشی یه دختره به شوهرم گفت شما پدرشی؟؟ درصورتی که شوهرم ۴ سال از منبزرگتره😔 خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌 1396/11/04 | 00:17 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازلیییییی عضویت: 1392/06/17 تعداد پست: 15752 اره اصلا موهامو رنگ نمیکنم ارایشم زیاد ندارم به خاطر همین شاید بوده شوهرمم متولد ۷۰ نمیخوره بهش اصلا ... وا شوهرت متولد 70 گفته پدرته😕پس کلا طرف از مخ تعطیل بوده حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
بهارbahar عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 325 من هم یه بار منشی ارایشکاه بودم از این سوتی دادم به یه خانم میانسال گفتم عروس خانم شما هستی .......نمیدونم خانمه کلی روخیه گرفته بود...در حالی که من بهش دقت نکردم
paariissa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 1352 من هم یه بار منشی ارایشکاه بودم از این سوتی دادم به یه خانم میانسال گفتم عروس خانم شما هستی .......ن ... چه حالی کرده زنه😂 خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
یل عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 512 من شوهرم چهرش جوونه اما موهاش ارثی یکم سفید شده یبار یه زن خاله زنک تو بانک بهم گفت شوهرته این گفتم اره گفت موهاش سفید شده پس از اول اینجوری بود