تو_دلیم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 2455 عنوان دیسک کمر دارم چندروزه کمرم گرفته😭چکارکنم 101 بازدید | 11 پست یجوری کمرم دردمیکنه ک انگار داره میشکنهدیسک خفیف دارم پسرم😍🤗 1404/01/14 | 12:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لواشک_ملس عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 3158 کیسه اب گرم بزار مسکن کلد استاپ و سلوکسیب خیلی زود درد قطع میشه
تو_دلیم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 2455 کیسه اب گرم بزار مسکن کلد استاپ و سلوکسیب خیلی زود درد قطع میشه چندروز پیشم گرفته بود کیسه اب گرم گزاشتم خوب شد باز شروکرده پسرم😍🤗
لواشک_ملس عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 3158 چندروز پیشم گرفته بود کیسه اب گرم گزاشتم خوب شد باز شروکرده علائم ات چیه منم حس میکنم دارم جرات نمیکنم برم دکتر پاهام درد میکنه بخصوص کف پاهام کمر درد دارم نمیتونم خودمو خم کنم یا جارو برقی بکشم ببخشید دردش میزنه ب دنبالچه ام نمیدونم سیاتیک یا دیسک کمر
delvan6 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 6757 سه روز استراحت مطلق داشته باش فقط برای سرویس از جات بلند شو گاباپنیتین و سلکسیب میتونه آرومت کنه اگه درد شدیده میتونی آمپول نوروبیون و دگزا هم بزنی ولی سعی کن دگزا استفاده نکنی نورتیلیپتیلین هم درد دیسک رو آروم میکنه اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
تو_دلیم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 2455 علائم ات چیه منم حس میکنم دارم جرات نمیکنم برم دکتر پاهام درد میکنه بخصوص کف پاهام کمر درد دارم نمیت ... منم همین علائمو دارم مهره های پایین تر دردمیکنه پاهامم همیشه دردداره پسرم😍🤗
تو_دلیم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 2455 سه روز استراحت مطلق داشته باش فقط برای سرویس از جات بلند شو گاباپنیتین و سلکسیب میتونه آرومت کنه اگه ... یکشنبه انشالله میریم مشهد واسه اون میگم خوب بشه اگ خوب نشه چطوری برم😔 پسرم😍🤗
تو_دلیم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 2455 سه روز استراحت مطلق داشته باش فقط برای سرویس از جات بلند شو گاباپنیتین و سلکسیب میتونه آرومت کنه اگه ... دکتر برا همین دیسکم قرص نورتیلیپتیلین داده بخور وقتی میخوردم سست میشدم خابم میگرفت دیگ نخوردم پسرم😍🤗
delvan6 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 6757 منم همین علائمو دارم مهره های پایین تر دردمیکنه پاهامم همیشه دردداره دیسکی که دردش میزنه با پا از مرحله خفیف گذشته ها ام آر آی رفتی جدیدا؟ اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
delvan6 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 6757 دکتر برا همین دیسکم قرص نورتیلیپتیلین داده بخور وقتی میخوردم سست میشدم خابم میگرفت دیگ نخوردم یه مدت بخور لامصب عجیب درد دیسک رو آروم میکنه شبها بخور اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
تو_دلیم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 2455 یه مدت بخور لامصب عجیب درد دیسک رو آروم میکنه شبها بخور اره اروم کرده بود بازوم و گرونمم دردمیکنه اونم اروم کرده بود ولی بشدت خاب اورد بود و اعصابم و خرد میکرد پسرم😍🤗
bibisetareh عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 8839 چندروز پیشم گرفته بود کیسه اب گرم گزاشتم خوب شد باز شروکرده بگو یکی با یه پمادی چیزی حسابی ماساژ بده کمرت رو، مثلا ولتارین