2777
2789

سلام نمیدونم دارین بهونه میارین که جواب ندین یا چی.. اما خواستم بگم من آدرس و شماره فرستادم برای شما درخواست دوستی هم مجدد فرستادم قبول نکردین نمیدونم چرا؟ به هرحال ممنون اگر پیدا کردین بفرستین اگرم نه که بازم ممنون از لطفتون... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نمیدونم دارین بهونه میارین که جواب ندین یا چی.. اما خواستم بگم من آدرس و شماره فرستادم برای شما ...

عزیزم اگه نخوام انجام بدم میگم 

چرا انقدر زود قضاوت میکنی 

من پیامام اصلا براتون نمیره 

ارسال نمیشه نمیدونم مشکلش چیه 

نه گلم عزیزم تو خصوصی پیامام واست نمیاد ناراحت نیستم گلم

باید مجدد درخواست دوستی مو قبول کنید چون پریشب دستم خورد لغو دوستی شد... مجدد یا شما قبول کنید یا درخواست بدین خودم قبول کنم ممنون... 

خانم گیسو کمند دیگه گفتنی هارو گفتم.. من باید برم دیگه اینجا نمیام اگر گیر اوردین بفرستین برام به اون ادرس اگرم نشد آدرس رو پاک کنید و لطفا بین خودمون باشه... شماره تماس عم فرستادم و درست بود... من نیستم دیگه اینجا... خدانگهدار خیلی موندم که بیاین نیومدین... خداحافظ.. بازم حلال کن اگر حرفی زدم که ناراحت شدین.. من امسال کنکور دارم اصلا تمرکز ندارم حالمم خیلی بده این روزا... 

خانم گیسو کمند دیگه گفتنی هارو گفتم.. من باید برم دیگه اینجا نمیام اگر گیر اوردین بفرستین برام به او ...

عزیزم من آدرس رو دارم و اگر ایشالله شد میفرستم اگرم نشد نگران آدرس نباشید و پاک میکنم .

من یکم سرم شلوغه زیاد اینجا نمیام.