2777
2789
عنوان

امروز تولدمه ولی خیلی ناراحتم

64 بازدید | 10 پست

اول اینکه ی سری از دوستام فراموش کردن بگن ( ک پوست صمیمیم بشون گفته بود امروز تولد فلانیه بهش تبریک بگید)

دوم اینکه پارتنرم قرار بود امروز ببینتم ولی بم گف کار دارم نمیتونم بیام ( چند روز پیش برام تولد گرفت ک سوپرازیم کنه ولی اصرار داشت روز تولدت ببینمت همش میگف جایی نرو ک ببینمت من از مسافرتم بخاطر اون برگشتم ک همو ببینیم با چ ذوق و شوقی ولی الان گف نه )

حالم خوب نیس واقعا حداقل از پارتنرم انتظار نداشتم کارشو ترجیح بده 

حق داری ناراحت بشی ولی قبول داری تولدت هم بد موقع هست همه امروز از خستگی سیزده تا ظهر خوابند

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی برای یکی مهم باشی توی هر شرایطی یادت هست

به نظرم زیاد سخت نگیر من بارها شده تولد بچه ام یا شوهرم یه هفته زودتر یا دیرتر می گرفتم!  آخه همه اش تو فصل مدرسه ها و امتحان ها و وسط هفته می شه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!