2821
2789
عنوان

طلا فروشی

80 بازدید | 5 پست

سلام امروز طلا فروشی ها بازن؟

اگر کوه ها کر نبودند/ اگر آب ها تر نبودند/ اگر باد می ایستاد/ اگر حرف های دلم بی اگر بود/ اگر فرصت چشم من بیشتر بود/ اگر می توانستم از خاک یک دسته لبخند پرپر بچینم/ تو را میتوانستم ای دووور از دور یک بار دیگر ببینم💔

هر شهری فرق داره

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینجا چون مهمون پذیره تو ایام تعطیلات حتی شب های قدر هم باز بودن

ممنون، منظورم شهرهای بزرگ مثل کرج و تهرانه، دو ماه پیش یه زنجیر کارتیر سنگین خریدم، همش هم گردنم بود، الان چند روزه متوجه شدم که بعضی جاهاش تغییر رنگ داده و رنگ مس شده، بعضی جاهاش هم سیاه شده، خیلی اعصابم خورد شده😔 میترسم طلا نباشه، از جای معتبر گرفتم فاکتور هم داره، اگه امروز طلا فروشی ها باز باشه میخوام ببرم چند جا نشون بدم

اگر کوه ها کر نبودند/ اگر آب ها تر نبودند/ اگر باد می ایستاد/ اگر حرف های دلم بی اگر بود/ اگر فرصت چشم من بیشتر بود/ اگر می توانستم از خاک یک دسته لبخند پرپر بچینم/ تو را میتوانستم ای دووور از دور یک بار دیگر ببینم💔
ممنون، منظورم شهرهای بزرگ مثل کرج و تهرانه، دو ماه پیش یه زنجیر کارتیر سنگین خریدم، همش هم گردنم بود ...

فکر میکنم باز باشه 

نگران نباش منم یه دستبند گرفتم گوشه دستبند سفید شده بود رفتیم گفتن طلاست نگران نباشین

برای اینکه خیالت راحت باشه یه سر برو 

فکر میکنم باز باشه نگران نباش منم یه دستبند گرفتم گوشه دستبند سفید شده بود رفتیم گفتن طلاست نگران نب ...

باشه، مرسی🙏