2777
2789
عنوان

پایتخت

272 بازدید | 20 پست

چند تا سوال از پایتخت ۷ دارم 

۱_چرا فهیمه اون عینک مسخره رو میزنه😎😂؟

۲_چرا بهتاش اونقدر پیر شده😢؟

۳-چرا رحمت فهیمه رو نمیخواد🤔؟

ولی به نظرم نه نقی مثل قبل میخندونه پایتخت حال و هوای قبل و داره 😪

اصلا اون زن اصفهانی رو آوردن اَه خراب کردن فیلم رو با اون زن اصفهانیه و شهاب سنگ 😶☹😠

ولی از حق نگزریم فهیمه و بهروز میخندونن وای نقی با خاستگاره هم با حالن

من کلا دوس دارم سریالش رو 

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اون زن اصفهانیه خیلی لهجه اش رو مخه

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚

زن اصفهانیه انگار وقتی حرف می زنه سیخ تو گوشم میره...بسی گوش آزار و دل به هم زن

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚

اخه قسمتای قبل هم خنده دار نبود انچنان

کلیه دادن ارسطو خنده دار بود؟😂

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️