2777
2789

سلام دوستان 

شوهرم 38 سالشه و ماهم 18 ساله که ازدواج کردیم

من قیافه ی معمولی دارم و به خاطر زجرهایی که شوهرم و خونوادش بهم دادن و اینکه یه شغل پر از استرس دارم قیافم از سنم بیشتر میخوره یعنی الان 36 سالمه ولی قیافم به45 میخوره و اینکه آرایش بلد نیستم و و پول هم ندارم که برم به خودم برسم وشهرم هم هیچ وقت بهم پول آرایشگاه و اینا رو نمیده  مگه فقط پول اصلاح

حالم بهم خورد مرتیکه هول

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دیگ همه با عمل و آرایش قشنگ ان

یک آرایش معمولی کن کرم و رژ و ریمل 

ماسک های خانگی بزار 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

مثلا هر بار که با ماشین جایی میریم هرجا یه زنی رو میبینه تو پیاده رو قشنگ بدون هیچ شرم و خجالتی برمیگرده و بهش نگاه میکنه حتی از آینه ی ماشین هم این نگا ه ها رو ادامه میده و من خیلی از درون متلاشی میشم و وقتی به روش میارم میگه تو خیالاتی شده و  راحت انکار میکنه 

مثلا هر بار که با ماشین جایی میریم هرجا یه زنی رو میبینه تو پیاده رو قشنگ بدون هیچ شرم و خجالتی برمی ...

بخودت برس جوری که از همسرت سر تر باشی به این کاراشم اصلا حرص نخور یطوریم رفتار کن که اون بترسه تو رو از دست بده 

شغلت چیه؟ 

مگه نمیگی شغل داری؟ به جای اینکه پولی که با استرس درمیاری رو بیاری تو زندگی ای که یارو آب دهنش واسه ...

راستش چون هیچ خرجی بهم نمیده و  حتی برای بچه هاش هم خرج نمیکنه و هر وقت ازش پول میخوام راحت میگه ندارم و میکشه کنار یا دادو بیداد راه میندازه و میدونه که من از صداش میترسم و از طلاق هم میترسم به خاطر بچه هام میگه که دوس نداری برو  من همینم و هیچ وقت عوض نمیشم و منم خانواده ی حمایتگری ندارم که برای بعد از طلاق بتونم روشون حساب کنم  دیگه آخرش ساکت میشم و لال

مثلا هر بار که با ماشین جایی میریم هرجا یه زنی رو میبینه تو پیاده رو قشنگ بدون هیچ شرم و خجالتی برمی ...

بهش بگو من خیالاتی نشدم تو زیادی اشتها داری بگو خیلی دلت آب انداخته برو بگیرشون ببین چقدر خرج دارند همه ک مثل من کم خرج و بساز نیستند 

ببین عزیزم ی نصیحت بکنم هرچی زن خرجش بیشتر عزتش بیشتر هرچی زن خرجش کمتر ارزشش کمتر پس ب خودتت برس ک ارجت پیش شوهر بره بالا البت مردای الان اینطوری شدند مردای قدیم هول و هوس باز نبودند😒😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️