2777
2789
عنوان

شوهری که

| مشاهده متن کامل بحث + 2515 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا حقم این نبود،حقم نیست.چون هیچی ندارن خانوادم،منم برم فقط سرکوفت و سرزنش و بدبختی.

سرکوفت بهتر از تحمله درده دیگس 

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید

مگه تو اقدام نیستی

واقعا با این اوضاع زندگی و خونه ام،بچه ای ایجاد میشه به نظرت؟! من که هر دفعه مهمونی هستیم و میایم بحث و دعوا استرس و گریه و زار زدن

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

هیچ

پ چرا زور میزنی یکی بیاری ک تو بدبختی خودت شریکش کنی؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

واقعا با این اوضاع زندگی و خونه ام،بچه ای ایجاد میشه به نظرت؟! من که هر دفعه مهمونی هستیم و میایم بح ...

واقعا خدا رو شکر که اقدامت به نتیجه نمیرسی .آخه از چی ناراحتی یه کم عقل داشته باشه یه بچه با بابای بو‌گندو بی مسیولیت.و مامان ضعیف میخواد چجوری زندگی کنه

چی بگم از بی عقلی ما ایرانیها فکر میکنیم همین که بزایم کافیه

اره بوی زیر بغلشو هم حتا از بین میبره😂😟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

پ چرا زور میزنی یکی بیاری ک تو بدبختی خودت شریکش کنی؟؟؟

جالبه شوهر بچه نمیخواد این بچه میخواد .این مدل زنا بچه می‌خوان که بچه بشه سنگ صبورشون .بابا همچین مردی اگه بچه هم بخواد خودت باید مزاری بچه بیاری .

واقعا خدا رو شکر که اقدامت به نتیجه نمیرسی .آخه از چی ناراحتی یه کم عقل داشته باشه یه بچه با بابای ب ...

نه من از مجردی هم بچه نمیخواستم،چون نمیدونم بگم بهش،بگم چرا به دنیات آوردم؟ بلد نیستم تربیت کنم.

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

ندارم بچه.خانوادم صفرن،زیر صفر

میدونم بچه نداری و تو اقدامی گفتی بالا  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅