2777
2789
عنوان

میگم ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر بزرگ نشدم😑😂

قربونت برم

زبون به این بزرگی یه کمی هم خودت بزرگ شو

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

قربونت برمزبون به این بزرگی یه کمی هم خودت بزرگ شو

ببین منظورتو نمیفهمم نمیدونم داری منظور دار باهام حرف میزنی یا نه🤣منو تو قبلا با هم صحبت کردیم⁈

منظورم واسه ازدواج بود گفتم بزرگ نشدم😂

ببین منظورتو نمیفهمم نمیدونم داری منظور دار باهام حرف میزنی یا نه🤣منو تو قبلا با هم صحبت کردیم⁈منظو ...

فکر کردم برای اینکه با مادرت حرف بزنی اینو‌گفتی

نمیشناختمت

ولی حالا شناختمت و دوستت دارم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

فداتشم منم یادم اومد کجا با هم حرف زدیم😂❤❤بهم گفتی مامانتو بوس کن😂

حرفمو یادم اومد ولی عزیز دلمو با اسمت یادم نیست

خیلی بی جا میکنی فدای من بشی

تو کجا و من کجا

تو پاکی عزیزی عشقی

دیگه تکرار نشه

قربون قلب صافت برم الهی

مامانمونو ماچ سفت کردی ؟