2777
2789
عنوان

میگم ی سوال

222 بازدید | 22 پست

الان داشتم ی تا\یک خواستگار میدیدم دختر ۱۸ ساله خواستگار داشت.من ۱۹ سالمه همیشه این موضوع خواستگار داشتن برام ی موضوع وحشتناک ک خیلی بد و زشته بوده و مثلا خیلی دور از واقعیت میبینم ک کسی بخواد بیاد خواستگاریم حتی الان گفتم خندم گرفت🤣نمیدونم چرا هیچکس حرفمو درک نمیکنه خدایا یعنی هیچ کس مث من نیست 

ی حالتیم انگار دوست ندارم بزرگ شم 

واقعا نمیدونم چرا

حالا یهو ب ذهنم خورد میگم نکنه منم خواستگار داشته باشم مامان بابام خودشون رد کنن یا اصن نگن ب من یا هرچی خیلی خل شدم یدفعه ای😭😭اصلا امکانش هست کسی اومده باشه خواستگاری من🤣🤣🤣

بنظرتون ب مامانم بگم اینو😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با 24 سال سناجازه ندادم خاستگار بیادتنها نیستی.

من بدم میاد اصن از زیر ۲۵ ازدواج کردن 

ولی ببین تا حالا اینو با خانوادم درمیون نذاشتم یا اصلا جوری نبوده ک بگم اجازه ندادم بیاد 

خلم کلا ولش😂😂💔

من بدم میاد اصن از زیر ۲۵ ازدواج کردن ولی ببین تا حالا اینو با خانوادم درمیون نذاشتم یا اصلا جوری نب ...

چون خیلی سنت کمه اصلا لزومی نداره، دختر ۱۸ ساله ای که ازدواج میکنه، فقط داره جوونیشو به باد فنا میده

به همین روال ادامه بده

موفق باشی

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
چون خیلی سنت کمه اصلا لزومی نداره، دختر ۱۸ ساله ای که ازدواج میکنه، فقط داره جوونیشو به باد فنا میده ...

دقیقا اره میدونم خودمم خیلی با حرفت موافقم

فقط چون فرهنگ ایرانیا اینجوریه مخصوصا شهر کوچیکا ما الان تو ی شهر کوچیکیم 

یا مثلا خیلی تو همین سایت میبینم ک خواستگاری شده از دخترا کنجکاو شدم😁

اگه فکر میکنی بزرگ شدی بگو

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .