2777
2789
عنوان

خیلی خیلی رو قیافم حساس شدمم😰😰

125 بازدید | 6 پست

قبلا اصلا اینطور نبودم الان از هرجایی برمیگردم عکسامو نگاه میکنم میگم ای کاش موهامو این مدلی میزدم خوشگلتر میشدم یا آرایشم اینطور بهتر بود لنز میزاشتم خوشگلتر میشدم😭و مثلا میبینم ی روزایی قیافم واقعا خوبه ولی تا میرم مهمونی یا عروسی بدترین قیافم میشه همین روزا

واقعا خسته شدم راهی هست؟؟؟

خیلی دارم خودمو نابود میکنم واقعاً حالم خیلی بده😔

به عکسایی ک ملت می‌زارن پروفایل نگا کن در نگا اول خیلی خوشگله ولی دقت ک بکنی میبنیی همه نقص دارن اگ تو چهره بقیه هم دقیق بشی همینه واسه همین میگم هیچ کس تو چهره شما دقیق نمیشه 

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

به عکسایی ک ملت می‌زارن پروفایل نگا کن در نگا اول خیلی خوشگله ولی دقت ک بکنی میبنیی همه نقص دارن اگ ...

کاری ندارم به این اصلا بخدا همه میگن مجازی دروغه ولی من چیکار مجازی و پروف دارم وقتی دارم از نزدیک این همه آدم قشنگ میبینم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری ندارم به این اصلا بخدا همه میگن مجازی دروغه ولی من چیکار مجازی و پروف دارم وقتی دارم از نزدیک ا ...

این عکس را ببین، می تونی از این دوره های روانشناسی کمک بگیری. روی چهرت ات وسواسی شدی

روانشناس

کاری ندارم به این اصلا بخدا همه میگن مجازی دروغه ولی من چیکار مجازی و پروف دارم وقتی دارم از نزدیک ا ...

همه هم تورو قشنگ میبینن مطمین باس

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

2790
2778
2791
2779
2792