2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیشه فقط علما و کسایی که خیلی تهذیب نفس کردن و پرده از جلوی چشمشون کنار رفته میتونن تازه اونم اجازه گفتن ندارن چون بگن چشمشون بسته میشه و ازشون گرفته میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چ بد:/

البته خودت اگر سعی کنی خوب باشی و یه سری چیز هارو رعایت کنی ممکنه تو خواب صحنه هایی نشونت بدن ولی ما اغلبش بعدبیداری یادمون میره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
البته خودت اگر سعی کنی خوب باشی و یه سری چیز هارو رعایت کنی ممکنه تو خواب صحنه هایی نشونت بدن ولی ما ...

منظورت از خوب بودن چیه؟

چ چیزاییو باید رعایت کنم؟

منظورت از خوب بودن چیه؟چ چیزاییو باید رعایت کنم؟

خواب مربوط میشه به چاکراه خورشیدی اخلاق و رفتار هایی که به اون چاکراه مربوط میشه رو باید رعایت کنی تا اون کالبدت سبک بشه و خواب صادقه ببینی

مرسی از راهنماییت عزیزم

خواهش میکنم حالا تو یوتیوب اگر بری سرچ کنی. ostadkaveh110 ویدیو چاکراه خورشیدی شونو نگاه کنی توش همه اشونو توضیح دادن