2777
2789
عنوان

ایا زیر دل درد در بارداری طبیعیه??

189 بازدید | 22 پست

هفته هشتمم خداروشکر قلب بچه ام دیروز شنیدم تو سونو و دکتر هیچ مشکلی نداری . ولی بعضی وقتا زیر دلم و کمرم اینقد درد میگیره انگار احساس میکنم میخام پریود شم وقتی میرم شورتمو میبینم لکه قهوه ای میبینم بعد ک دلم اروم میشه لکه نمیبینم این دل درد از چیه?? دکتر بهم امپول نوشت .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دل درد و کمر درد و دارم زیاد😥😥😥

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
عزیزم این لک بینی و کمردرد اوایل بارداری خوب نیست. واست شیاف پروژسترون ننوشت؟ امپول چی زدی؟

نمیدونم.دوتا امپوله ک هفته ای یه بار بارد بزنم خونه مادرمم امپول خونه خودمه. شیاف ننوشت قرص داد

دل درد پريودي ك دوازده ساعت طول بكشه طبيعي نيست عزيزم

دل دردي ك مثلا شروع بشه و شما دراز بكشي رفع بشه اين طبيعيه

شما لك بيني هم داري 

استراحت مطلقي؟

دكتر چي گفته؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود
دل درد پريودي ك دوازده ساعت طول بكشه طبيعي نيست عزيزم دل دردي ك مثلا شروع بشه و شما دراز بكشي رفع ب ...

شبا خوابیدنی با دل درد نمیتونم بخابم تا خود صبح اما زیاد لکه بینی ندارم دکتر گف طبیعیه ولی من باز نگرانم