2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترين سال زندگيم سال كنكورم بودً، همشً مسافرت همشً مهموني، عيدم شايدً روزيً ١٤-١٥ ساعت شمال بسكتبال بازي ميكردم، نه پول كلاس دادم نه كتاب تست، اخرشم قبول شدم به قول مامانم از خونسرديت بودًه قبول شدي حتي صبح كنكور داشت خوابم ميبرد مامانم نبود جا ميموندم 

بهترين سال زندگيم سال كنكورم بودً، همشً مسافرت همشً مهموني، عيدم شايدً روزيً ١٤-١٥ ساعت شمال بسكتبال ...

چی قبول شدی؟😐

پسری که زنده ماند(فاطمه هستم یک پاترهد😎)هی نگید وای تومردی اینجا چیکار میکنی😾😒

سخت و توام با هیجان اما خوشحال بودم خوش میگذشت 

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
چی قبول شدی؟😐

ازاد مهندسي شيمي، مترجمي زبان دانشگاه تهران، پيام نورم مديريت بازرگاني ، البته من ميخواستم قبول نشم كه بزارن برمً از ايران كه نشد 😬😬😬 وليً بعد دو ترم مديريت خوندن رفتم بالاخره 

ازاد مهندسي شيمي، مترجمي زبان دانشگاه تهران، پيام نورم مديريت بازرگاني ، البته من ميخواستم قبول نشم ...

ازاد و پیام نور که دیگه قبولی نداره😊اغفال نکن بذار درسشونو بخونن😂منم دوست دارم برم ولی پول ندارم  ببینم میتونم بورس بشم😩 کجا رفتی؟

ازاد و پیام نور که دیگه قبولی نداره😊اغفال نکن بذار درسشونو بخونن😂منم دوست دارم برم ولی پول ندارم & ...

الان بله من مال ١٠-١١ سال پيش بودً كنكورم، الان كه بدون كنكورم ميگيرن دانشجو، چه مقطعي ميخواي؟؟؟ 

دکترای عمومی میخونم پزشکی میدونی چطور میتونم بورس شم😩

اگر بتوني الماني بخوني تا درست تموم شه كه خَيلي راحت توي المان ميتوني پذيرش بگيري و مجاني هستش، بعد از يك سال هم ميتوني درخواست بدي براي مخارج زندگي بورسيه بگيري، اگر انگليسي بخواي راستش خَيلي راجب پزشكي نميدونم وليً فكر ميكنم كانادا بتوني بورسيه بگيري دانشگاه مك گيل يكي از بهتريناست توي پزشكي ، فقط حواست باشه جاييً بايدً بري كه اكثر كشورا قبول داشته باشن مخصوصا ايران كه بعدش براي جواز كار گرفتن توي كشوراي ديگه به جز جاييً كه درس ميخوني خيليً به مشكل نخوري 

اگر بتوني الماني بخوني تا درست تموم شه كه خَيلي راحت توي المان ميتوني پذيرش بگيري و مجاني هستش، بعد ...

مرسی عزیزم❤فعلا میخوام جدااز درس رو مقاله و پژوهش کار کنم که بتونم راحت تر پذیرش بگیرم  .

ممنون از وقتی  که گذاشتی🙏💗 دعا کن منم بتونم برم ی دانشگاه خوب 😘

مرسی عزیزم❤فعلا میخوام جدااز درس رو مقاله و پژوهش کار کنم که بتونم راحت تر پذیرش بگیرم  . ممنو ...

ارههههه مقاله خَيلي خَيلي بهت كمك ميكنه بهترين كارو ميكني، ايشالا موفق باشيً دكتر جون 😍😍😍 دعا ميكنم به ارزوت برسي اون تخصصي كه دوستً داريً