2777
2789
عنوان

میخواستم بگم

100 بازدید | 9 پست

اگه به هر دلیلی بیدارید اتفاقی نیست که الان دارید این متن رو میخونید 

اگه بهر دلیلی بیدارید بدونید نیمه های شب بهترین زمان برای تامل و  استغفار هست 

تسبیح و بردارید و یه دور استغفار بگید قول میدم حالتون هر جوری که هست حداقل  یه درجه آروم تر و عمیق تر میشه 

میدونی دوست من  تو روز و شلوغیاش آدم شاید نتونه قشنگ فکر کنه .....و  متوجه بشه چند چنده با خودش  چه چیزای کوچیک رو بزرگ کرده و چه چیزایی بزرگی رو کوچیک شمرده ......

کدوم دغدغه ها فانی و کدوم باقی ان ؟

غم ازتون دور الهی💚....

ان شالله سعادت اینو پیدا کنیم که دغدغه اصلیمون انتظار برای ظهور امام زمان باشه💚💚.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزن این حرفو جانم که حرف شیطانه فقط امتحانش کن 💚) خودم برکات استغفار رو تو زندگیم دیدم که میگم) ... ...

خب استغفار زمانی جواب میده که از فردا بشی مومن

استغفار خالی که فایده نداره. من نمیتونم یه شبه عوض شم

خب استغفار زمانی جواب میده که از فردا بشی مومناستغفار خالی که فایده نداره. من نمیتونم یه شبه عوض شم

کسی نگفت یه شبه حتما 

مهم شروع کردنه ..... 

تو شروع کن و از خدا بخواه نشونه هاش رو  نشونت بده ببین خودت حض میکنی اصن💚...

برام دعا کن عزیزم🙂💜 شاااید بشه

چشم عزیزم .....تو شروع کن به خصوص  ب استغفار واقعی + نماز اول وقت( من بهش میگم ترکیب برنده😍)

ولی تو شروع کن و از ته دل و به خودش بسپار( حتی اگه اوایل در ظاهر  اتفاق هایی باب میلت نیوفتاد)  ...اگه همه چی بهتر نشدو خودت حض نکردی بیا زیر همین پست هرچی دلت خواست به من بگو .....

من خودم تجربه کردم و راستش هدفم از این قبیل تاپیک ها شکرانه رحمت خدا هست💚🌱

توعم نتیجه گرفتی ان شالله به شکرانش این مسیر  نشر رو ادامه بده 

چشم عزیزم .....تو شروع کن به خصوص ب استغفار واقعی + نماز اول وقت( من بهش میگم ترکیب برنده😍)ولی تو ...

ممنونم عزیزم چقدر تو مهربونی. نماز رو خیلی دوست دارم بخونم اما بخاطر کاشت ناخون نمیتونم. خیلی دودلم نمیدونم چیکار کنم. کلا ترک عادت سخته مخصوصا اگر برای زیبایی باشه. گاهی میگم بخونم و نیت مهمه. گاهی هم میگم اگر قبول نیست کلا نخونم🥲 فعلا با همون ناخون شروع به خوندن میکنم تا عادت کنم ایشالا خدا کمکم کنه شاید توی مسیرش افتادم 

ممنونم عزیزم چقدر تو مهربونی. نماز رو خیلی دوست دارم بخونم اما بخاطر کاشت ناخون نمیتونم. خیلی دودلم ...

خواهش میکنم عزیزم واقعا از ته دلم دوس دارم همه این راز زیبا رو متوجه بشن ناخن رو بکن عزیزم ناخن خوشی کاذبه اون ترکیب برنده رو انجام بده میبینی چقدررررر عزیز خدا میشی .....اصن خودش ادامه راهو نشونت میده .....😍🌸

ممنونم عزیزم چقدر تو مهربونی. نماز رو خیلی دوست دارم بخونم اما بخاطر کاشت ناخون نمیتونم. خیلی دودلم ...

اینم بدون اگه میخوای خیلی محبوب خدا بشی حتما باید از یه سری چیزا بگذری هر چیزی بهاییی داره ‌‌‌‌‌...کاری ک گفتم رو بکن تا پاکسازی بشی و مستعد نور و رحمت😊❤🌸