2777
2789
عنوان

کیا رفتن پیش دعا نویس و نتیجه گرفتن

1151 بازدید | 11 پست

دعا نویس نظرتون چیه تاثیر خوب داره یا بد؟ 

من برای موردی دلم میخاد برم پیش دعا نویس واسه خونواده همسرم.. دلیلش هم تو تاپیک قبل  گفتم

نظرتون  بگید از دعا

ببین کاری با شیاطین و اجنه انجام بشه خیر نیست شاید اون چیزی که میخوای برات انجام بدن ولی اونا مجانی کار انجام نمیدن خیلی چیزا ازت میگیرن جاش که بعدا میفهمی ارزشش نداشت 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا خودم که می ترسم و نمیرم

ولی اطرافیانم هستن کسانی که اهل این کارا هستن و خیلی خوشبخت و خوشحالن

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

سلام 

من یکبار برای ی موضوع رفتم مشکلم حل شد اما موقت

یکبار دیگه رفتم شوم بود انگار واسم..

اماب ببینیددرسته ک میگن دعانویس کار حرام و اشتباهیه اما  گاهی دیدم ک نتیجه مثبت داشته

دوستی داشتم قبلا ک بیماری خیلی سختی داشت و رو به موت بود دعانویس رفت و فهمیدن براشون یکی دعا گرفته ک اینطوری شده و باطل کردن هموووون روز خوب شد ب طرز عجیبی خدارو شکر خوب شد.. 

اما خب سمت طلسم فقط نرید خوب نیست اصلا و سنگینی زیادی داره

(دعا با طلسم فرق داره)

ولی بنظرم دعانویس نرید بهتره

من حقیقتا خودم پشیمون شدم وقتی رفتم چونکه شوم بود انگار نتیجه برعکس داد 

برا باطل سحر و اینا بنظرم بد نباشه دعانویس ولی برا بعضی مسائل موقت جواب میده

درعوض  من ی دعا خوندم ک از امام سجاد بود از اون حاجت روا شدم

( دعای مقاتل بن سلیمان ) 

شما هم سرچ کنید گوگل ۱۰۰ مرتبه بخونید پشت سر هم نتیجه میده 

خب مجانی نیس پول میدیم بد من کسی ک ازش دعا گرفتم موکلاش مسلمونن

پول به جن که نمیدی به دعا نویس میدی اون جن دست مزد خودشو ازت برمیداره کمترین چیزش انرژیه که ازت میبره 

عزیزم جن مسلمان اصلا این کارا رو انجام نمیده اگرم گفته مسلمونه الکی گفته چون جن مسلمان این کارا رو انجام نمیده چون حرامه براشون 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پول به جن که نمیدی به دعا نویس میدی اون جن دست مزد خودشو ازت برمیداره کمترین چیزش انرژیه که ازت میبر ...

خب اخه وقتی دعا رو ب من داد ی تعداد بالا هم صلوات داده ک بفرستم اگه مسلمون نبود ک نمیگفت صلوات بفرس

خب اخه وقتی دعا رو ب من داد ی تعداد بالا هم صلوات داده ک بفرستم اگه مسلمون نبود ک نمیگفت صلوات بفرس

ببین عزیزم احتمالا جزو اجن سفلی هست اجنه سفلی یه چیز مثل وهابی هان با قران و اینا مشکل ندارن ولی تنها اجنه ای هستن که ولایت امیر المومنین و امام زمان رو انکار میکنن حالا بحثش مفصله اینجور چیزا ریزه کاری زیاد داره ولی کلا کاری با جن انجام بشه خوب نیست چون خداوند جادو و طلسم در اختیار شیطان قرار داده طبق نص قران و کسی که انجامش میده رو کافر هم قران میگه کافره هم روایت 

علاعم سنگینی داشتی بد گرفتن دعا؟

ببخشید الان دیدم..

یکم آره ولی خودم رفع کردمش

اما شوووم بود

اما درعوض بخاطر اینکه شوم بود راه درست زندگیو نشونم داد و خوشحالم که دیگه سمتش نرفتم و خود خدا درستش کرد:)