2777
2789
تجدید ناپذیره و نمدونم به چه درد مردم میخورهدلیل این براقیش رطوبت اونجاس تو خونه اصلا براق نیست

چرا محلی های اونجا میفروشن همش به مسافر نیست به خودشونم هست

چرا محلی های اونجا میفروشم همش به مسافر نیست به خودشونم هست

فرهنگ‌ = صفر 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم و متعهد💖💍عاشق و شیفته همسرم ( نر کور احمق نمیبینی نوشتم متاهل به هیچ عنوان حتی کامنت منو ریپلی نکنید شما جاتون اینجا نیست اصلا برید بیرون از سایت زنانه )) ، ( پسرم اینو بدون تو و پدرت همه دنیای من هستید از خدا ممنونم که شمارو تو زندگی من گذاشت تا بفهمم خوشبخت ترین آدم دنیا هستم ، ) ( خدایا دوستت دارم و بابت همه چیز ممنونم) ( عشق من اهلبیت علیه اسلام) ( خانم محترم اینجا سایت عمومی هست و من تو تاپیک هر کسی کامنت گذاشتم مخاطبم استارتر بوده اگر از کامنت من و حتی تاپیک من خوشت نمیاد بی زحمت رد کن برو نه اعصاب منو بهم بریز نه خودت به شما اصلا دخلی نداره که بخوای ریپلی بزنی و با من بحث کنی پس لطفا سیریش نشو و ریپلی نکن با تشکر )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میدونم ولی باید وقت باشه پول باشه که متاسفانه....ولی قشمو دوس دارم پول داشته باشم اولویت اولم قش ...

پارسال فکر کنم نفری ۱۵۰بود تا هرمز ما داخل هرمز فقط یه ماشین گرفتیم برا دور هرمز بچرخیم یه غذا زیاد خرجی نداشت بنظرم برو لذت ببر شما نزدیکتونه