2777
2789
عنوان

اگه همسرتون

514 بازدید | 31 پست

اگه همسرتون اخلاقی خوب باشه یعنی زیادی خوش بین و مذهبی درست 

اهل دروغ. پیچوندن نباشه 

ولی خانوادش بخاطر همین اخلاق همسرتون باعث کلی دعوا و حتی قطع رابطه شده باشن و خود همسرتون هم قبول داشته باشه که مقصر اصلی همه چی سادگی خودشه 

اما دعوا اینقدر بزرگ باشه نتونین حالتون رو خوب کنین 

به این زندگی ادامه میدین؟؟؟

بله

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله تلاش میکنم درستش کنم و حالم خودمو خوب کنم با مشاوره رفتن یا چیزای دیگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

شوهرم الان حق رو به من داده

بهم میگه تو دیگه نبا خونمون ولی من نمیتونم نرم .... این حرفش آتیشم میزنه ...هیچوقت نگفتم نرو خونه مادرت 

ولی فک کنین به ناحق اینقدر خدمتتون گرده باشن که حتی نتونین درست بخوابین 

چجوری راضی بشم باز پاشه خوشحال خندون بره خونشون 

که تهش بگن ببین زنش مقصر بود

خیلی قضیه دعوارو متوجه نشدم ولی خب اره چرا بخاطر ی دعوا خانوادگی زندگیمو خراب کنم

مقصر تمام توهینایی که بهم شده همسرم هست 

خودشم اینو قبول داره 

و بین همه اون دعوا ها بدون اغراق من دره ای تقصیر نداشتم

حتی خواهر شوهرم روز بعد اومد دلجویی و حق رو داد به من 

دلم لا همسرم صاف نمیشه 

بعد دوازده سال زندگی رسید به حرف اول من 

ولی برا من چی موند؟؟؟

یه اعصاب داغون و یه خانواده طلبکار ....

شوهرم الان حق رو به من دادهبهم میگه تو دیگه نبا خونمون ولی من نمیتونم نرم .... این حرفش آتیشم میزنه ...

ببین حق داری ها ولی اگر حال خودت و زندگیت مهمه حرفشون برات مهم نباشه هرچی میخوان بگن خودت نرو بذار هر از گاهی اون بره سر بزنه و بیاد به خدا حیفه حال خوب خودته با حرف مردم خرابش کنی بذار بگن زنش مقصره اصلا چی میشه واقعا شما مقصر میشی؟ نه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین حق داری ها ولی اگر حال خودت و زندگیت مهمه حرفشون برات مهم نباشه هرچی میخوان بگن خودت نرو بذار ه ...

من تمام اعصاب و روانم تو این دوازده سال رفته 

خانواده خودش ار این مدلا که ملاحظه کارن هی گفتن بگذر بگذر و گذشت کن ارزش نداره 

دقیقا همون چیزا که میگفتن بگذر و ارزش نداره الان داره مثل پتک میخوره تو سرم 

من تمام اعصاب و روانم تو این دوازده سال رفته خانواده خودش ار این مدلا که ملاحظه کارن هی گفتن بگذر بگ ...

میفهمم چی میگی

بله

ده روزه ازاون دعوا میگذره خدا میدونه یه شب نتونستم از فکر و خیال و تپش قلب بخوابم 

همسرم رو میبینم فقط دلم براش میسوزه 

یه ترکیب تنفر و دوست داشتن و دل سوختن 

حال روحیم خیلی خرابه 

مقصر تمام توهینایی که بهم شده همسرم هست خودشم اینو قبول داره و بین همه اون دعوا ها بدون اغراق من دره ...

اهاا. خب باز خداروشکر ب اشتباهش پی برده.میدونم ناراحتی ازش توقع داشتی ازت دفاع کنه ولی حالا ک پشیمونه بهش فرصت بده یکبار دیگه. با خانواده اشم کلا قطع رابطه کن برن گمشن