2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 25 پست
جوانه جونم منم كورتاژ كردم قرص خون ايت الله تبريزيان رو بخور با روزي يك دونه فرامكس قرص اهن خيلي جون ...

ممنونم دوست خوبم . منم قرص خون و پودر کراث ایشونو تهیه کردم اما هنوز جرئت نکردم بخورم ترسیدم جواب نده . البته نوع مصرف پودر برام روشن نیست . به من گفتن هردو رو باید با هم مصرف کنم . و اینکه نمیدونم با اینا میشه قرص اهن صنعتی مصرف ورد یا نه . اما الان که گفتی یکم جرئتم بیشتر شد 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
اول که زیر زبونی و شیاف بهم دادن . بعد ولم کردن رفتن من تا صبح انقدر خون ریزی کردم که کم خونی شدید گ ...

واااای خدا...مگه هفته چند بودی؟؟؟؟چرا همون اول دکتر کورتاژ نکرد؟؟؟؟

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای خدا...مگه هفته چند بودی؟؟؟؟چرا همون اول دکتر کورتاژ نکرد؟؟؟؟

12 هفته 3 روز 

دکتر میخواست اگر بشه با دارو سقط کنم . اما نشد فقط خونریزی شدید تا خوده صبح بعدم سونو کرد گفت بقایا داری زیادم هست بعد کورتاژ کرد 

12 هفته 3 روز  دکتر میخواست اگر بشه با دارو سقط کنم . اما نشد فقط خونریزی شدید تا خوده صبح بعد ...

چقد سختی کشیدی...ایشالا هر چه زودتر نی نی سالم میاد بغلت..🌹🌹🌹🌹🌹🌹

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
ممنونم دوست خوبم . منم قرص خون و پودر کراث ایشونو تهیه کردم اما هنوز جرئت نکردم بخورم ترسیدم جواب ند ...

نه اهن صنعتی رو هن هنراه با قرص خون بخور عزیزم من هردوتا رو میخورم سرگیجه شدید داشتمواز کم خونی بعد کورتاژم الان الحمدالله بهترم کراث رو گذاشتم وقتی سه دوره قرص خون تموم شد دیگه یه هفته نمیخوری قرص خون شبی یه قاشق کراث میخوردی و میخوابی

باید سه تا جعبه قرص خون تموم بشه یه هفته استراحت بدی و نخوری دوباره یه تا جعبه تموم بشه یه هفته استراحت بدی تو اون یه هفته استراحت کراث بخور

جوانه جون نترس با قرص اهن بخور اثراتش رو میبنی

ما یک عالم خون از دست دادیم باید جبران بشه صبح ناشتا سه تا ظهر یکقرص اهن شب وقت خواب سه تا قرص خون به هنراه اسید فولیک

نه اهن صنعتی رو هن هنراه با قرص خون بخور عزیزم من هردوتا رو میخورم سرگیجه شدید داشتمواز کم خونی بعد ...

ممنونم این جوری که شما گفتین مصرف میکنم انشالله اثراتشو ببینیم . مرسی عزیزم 

چقد سختی کشیدی...ایشالا هر چه زودتر نی نی سالم میاد بغلت..🌹🌹🌹🌹🌹🌹

ممنونم . انشالله برای همه اونایی که میخوان یه بارداری خوب و سالم و بی دردسر پیش بیاد و بچه های سالم و صالح 

ممنونم . انشالله برای همه اونایی که میخوان یه بارداری خوب و سالم و بی دردسر پیش بیاد و بچه های سالم ...

جوانه جونم الهي خدا دل من و تو رو هم شاد كنه منم خيلي اذيت شدم سر سقط و هنوزم گريه ميكنم توكل برخدا داريم

جوانه جونم الهي خدا دل من و تو رو هم شاد كنه منم خيلي اذيت شدم سر سقط و هنوزم گريه ميكنم توكل برخدا ...

الهی امین . قطعا خدا یه نینی سالم و خوشگل بهمون میده 🙌👶👼